Simona Ionescu / Redactor Șef

„Isterica de la miezul nopții” a scos-o de pe post pe Gabriela Cristea. Se filmează deja la noua emisiune

„Isterica de la miezul nopții” a scos-o de pe post pe Gabriela Cristea. Se filmează deja la noua emisiune
Gabriela Cristea și-a luat la revedere de la emisiunea pe care a moderat-o un an. Cea care i-a luat locul este „isterica de la miezul nopții”.

Adela Lupșe, cunoscută ca și „isterica de la miezul nopții”, Adela Lupșe va modera de acum emisiunea unde moderatoare a fost timp de un an Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea: „Sunt lucruri de reglat, lucruri de lămurit”

Anul trecut, Gabriela Cristea a fost foarte fericită că a primit o astfel de provocare. Chiar dacă a menționat că e vorba de un proiect vechi, vedeta a spus că acesta are o nouă față și spera să fie pe placul telespectatorilor.

„E greu la prima ediție, sunt lucruri de reglat, lucruri de lămurit. O să vedeți din vară care sunt noutățile pe care vi le aducem. Voiam doar să vă arăt această pastilă frumoasă pe care scrie „Te iubesc de nu te vezi”, povestea Gabriela.

Cine e Adela Lupșe

Adela Lupșe a înlocuit-o pe Gabriela Cristea la Antena Stars

În ceea ce o privește pe Adela Lupșe, despre care unii spun că seamănă cu Gabriela Cristea, aceasta este cunoscută pentru rolul pe care l-a avut în emisiunea „Vreau să sune telefonul”. Atunci i s-a pus chiar și porecla de „isterica de la TV”, iar românii nu vor niciodată momentul în care aceasta a spart un telefon în direct.

Adela e obișnuită cu lumina reflectoarelor, fiind gazdă de-a lungul vremii și în alte emisiuni. Recent, aceasta a transmis un mesaj în care și-a exprimat entuziasmul pentru noua emisiune.

Adela Lupșe: „O emisiune maraton de întâlniri rapide și spontane între bărbați și femei”

„Bună tuturor. Adela sunt eu și voi începe cel mai tare proiect TV de speed dating din România. O emisiune maraton de întâlniri rapide și spontane între bărbați și femei. Ce presupune? Să fiți singuri sau singure și să veniți la întâlniri cu alte persoane.

Filmările vor avea loc în curând. Pentru mai multe detalii, vă rog scrieți-mi pe whatsapp 0755.333.726. Împreună facem o lume mai bună. Vă îmbrățișez”, a transmis Adela Lupșe.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre