Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubita lui Pique, Clara Chia a dat cu fața într-un panou publicitar. Fostul Shakirei și amanta se plimbau pe stradă  – Video

Iubita lui Pique, Clara Chia a dat cu fața într-un panou publicitar. Fostul Shakirei și amanta se plimbau pe stradă  – Video
După ce a postat prima fotografie cu ei împreună, pe Instagram, Gérard Pique și-a scos iubita la plimbare, de mână, pe străzile din Barcelona. Evenimentul s-a lăsat cu vânătăi.

Imaginile cu iubita lui Gérard Pique, Clara Chia Marti, la plimbarea de seară, au devenit virale, după cele întâmplate. Cei doi păreau foarte fericiți și se țineau de mână. Fostul fotbalist și actuala sa iubită s-au afișat rar în public împreună, până de curând. Deși, așa cum a aflat și Shakira, dar și lumea întreagă, relația celor doi dura deja de mai mulți ani, ei nu au confirmat legătura decât acum câteva săptămâni.

Pique și amanta Clara

În cursul zilei de luni, Pique și Clara Chia au fost surprinși plimbându-se pe stradă, zâmbind și afișându-și sentimentele pe care și le poartă unul altuia, fără nicio reținere.

Plimbare soldată cu vânătăi pe corpul Clarei

Cei doi au fost întâmpinați de un jurnalist de la Europa Press, care le-a pus câteva întrebări. Amintim că presa internațională a scris că tânăra Marti ar fi suferit un atac de anxietate. Gérard Pique și Clara Chia au râs de aceste afirmații. „Un atac de anxietate? Să ai un atac de anxietate este complicat. Vă rog”, a râs Pique când a fost întrebat de acest subiect, notează Marca.

La un moment dat Clara Chia Marti s-a lovit de un panou publicitar. Inițial, tânăra în vârstă de 23 de ani a încercat să își ascundă fața de camere, însă a suferit un accident. Vrând să se ascundă în spatele fostului fotbalist, Clara Chia s-a izbit de un panou publicitar. Lovitura nu a fost chiar puternică, întrucât tânăra a continuat să meargă normal, în timp ce Gérard Pique nu și-a putut ascunde amuzamentul.

Pique și Shakira, despărțiți după 12 ani și 2 copii

Este pentru prima dată când Pique se afișează fără rețineri cu noua sa iubita sa, după despărțirea de Shakira. Pe de altă parte, amintim că artista columbiană a lansat de curând o piesă în care se adresează direct fostului ei partener și iubitei acestuia. Melodia a avut, în 24 de ore de la lansare, peste 14 milioane de vizualizări pe Youtube. Gerard Pique a înșelat-o pe Shakira cu Clara Chia Marti încă din 2021. Aceasta din urmă venea în casa artistei, când ea lipsea.

Gérard Pique și Shakira au format un cuplu timp de 12 ani și au împreună doi copii: Milan și Sasha. Se pare că Shakira a aflat de infidelitatea partenerului său după ce fostul fotbalist a sunat-o în timp ce ea se afla în Statele Unite, unde susținea un concert, și i-a cerut să facă o pauză de la relația lor. Shakira a angajat un detectiv particular care i-a adus dovezi despre aventura partenerului ei.

Separarea dintre cele două vedete s-a realizat prin intermediul avocaților. În continuare cântăreața columbiană ar urma să se mute cu cei doi băieți ai ei în Miami.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre