Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubitul Elenei Udrea le arată femeilor ce o așteaptă pe aceasta acasă. A plecat din București

Iubitul Elenei Udrea le arată femeilor ce o așteaptă pe aceasta acasă. A plecat din București
Adrian Alexandrov este, pentru fiica lui, tată și mamă, în contextul în care Eva-Maria crește în timp ce mama sa ispășește o pedeapsă cu închisoarea, de șase ani. Bărbatul i se dedică trup și suflet micuței sale, însă, deseori, arată lumii și alte detalii din viața sa.

Zilele acestea, Adrian Alexandrov a plecat din București. Este la Sulina, așa cum a dezvăluit pe rețelele sociale, mai aproape de locurile sale natale. De acolo, iubitul Elenei Udrea le arată femeilor ce o așteaptă pe aceasta când va reveni acasă.

Bărbatul, care este cu 13 ani mai tânăr decât fosta blondă de la Cotroceni, a plecat la Sulina, cu fiica sa și s-au distrat de minune plimbându-se cu barca.

Elena Udrea este invidiată de femei pentru iubitul ei de 37 de ani (Instagram)

Partenerul Elenei Udrea se iubește cu fostul ministru de mai mulți ani. Ei și-au conceput fiica în perioada în care trăiau în Costa Rica. După condamnarea definitivă a politicienei, au revenit cu toții în țară, iar el a rămas să se ocupe singur de creșterea fiicei lor, care anul acesta va împlini 6 ani.

Iubitul Elenei Udrea le arată femeilor ce o așteaptă pe aceasta

Pe bună dreptate, femeile o invidiază pe Elena Udrea pentru iubitul ei. Este tânăr, frumos, potent om de afaceri, este grijuliu și atent. Și, mai presus de toate o iubește necondiționat, fiindu-i fidel, chiar dacă nu s-au căsătorit încă, la bine și la greu.

Iubitul Elenei Udrea le arată femeilor cum o așteaptă pe aceasta acasă (Instagram)

Din escapada de la Sulina, Adrian Alexandrov le arată femeilor, și nu numai, ce exemplar masculin perfect este. Bărbatul s-a fotografiat la bustul gol, în barcă, și se vede că are grijă de modul în care arată. Chiar dacă nu etalează pătrățele precum Dorian Popa, are un trup armonios care, se vede, este întreținut în sala de fitness. În fundalul fotografiei se disting fiica sa și a Elenei Udrea, dar și încă un copil, de aceeași vârstă cu fetița, copiii bucurându-se de plimbarea cu barca.

Elena Udrea a investit milioane în Sulina

Elena Udrea este strâns legată de Sulina încă din perioada în care era ministru al Turismului. În anul 2009, Elena Udrea, a demarat la Sulina proiectul de mini porturi în localitățile Sfântu Gheorghe și Murighiol, dar și pentru amenajarea plajei din oraș.

Pentru acest proiect, Ministerul Turismului a aprobat suma de 25.500.000 lei. Și tot atunci s-a demarat și proiectul privind realizarea mini portului turistic din Sfântu Gheorghe. Fața Deltei începea să se schimbe, iar rezultatele se văd. Adrian Alexandrov vizitează deseori orașul împreună cu fiica sa, când merge la Tulcea. Vara trecută au mai petrecut o mini-vacanță acolo.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre