Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubitul Mihaelei Rădulescu, gest oribil! Felix aplaudă un bărbat care a bătut o femeie în public

Iubitul Mihaelei Rădulescu, gest oribil! Felix aplaudă un bărbat care a bătut o femeie în public
De 10 ani, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu stabil. Chiar dacă de multe ori s-a spus că cei doi s-au despărțit cuplul e fericit la Monaco. Faptele vorbesc de la sine, cei doi se susțin reciproc în tot ce fac. Nu știm ce părere are diva noastră după ultima „ispravă” a iubitului ei recordman.

Chiar dacă ține să arate non-stop cât de mult o prețuiește pe femeia de lângă el, se pare că Felix Baumgartner are măsuri diferite. Iubitul Mihaelei Rădulescu a avut un gest incalificabil, care nu a trecut neobservat în mediul online. Acesta a luat în extrem mesajul „drepturi egale între sexe”, distribuind un clip video în care apare o tânără agresată de un bărbat. În imagini se vede cum tânăra sare pe plafonul unei mașini.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner se susțin reciproc în tot ce fac, de 10 ani, de când formează un cuplu (Sursa foto: instagram)

Șoferul se dă jos și o lovește violent pe aceasta în picioare, astfel că tânăra cade de la înălțime, la pământ. Bărbatul nu se oprește aici ci se repede la ea în timp ce aceasta, speriată, își strânge genunchii la piept, în poziția fricii, iar în înregistrare se aude cum tânără repetă „îmi pare rău, îmi pare rău”. Ar putea fio o persoană cu probleme psihice.

Iubitul Mihaelei Rădulescu, gest incalificabil

Gestul iubitului Mihaelei Rădulescu este șocant nu atât pentru distribuirea imaginilor cu conținut sensibil, ci prin ceea ce bărbatul a notat alături. Felix Baumgartner a scris sub imagini: „Salutari acestui bărbat! Bine i-a făcut!”. Ar fi interesant de aflat dacă femeia de lângă el e de acord cu aceste considerente.

Imaginile sunt preluate de pe un cont de Instagram care, în traducere se numește „Societatea bărbaților grozavi”, unde clipul, postat în urmă cu două zile, a strâns peste 30.000 de aprecieri. Multe din comentarii sunt misogine, la fel care cel făcut de iubitul Mihaelei Rădulescu. Unii dintre utilizatori însă atrag atenția că nu e normală promovarea unor astfel de gesturi.

„Acest lucru (n.r. – agresarea tinerei) este dezgustător. (Șoferul) nu avea nevoie să se apere. Nu era agresivă cu el. Nu era în pericol. Este evident că tânăra are probleme psihice, ar fi putut fi tratată într-o manieră diferită.  E uimitor cum (bărbatul) a lovit-o fără ezitare!! Sigur că îmi pare rău pentru el!”, a postat un internaut.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre