Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubitul Oanei Matache, filmat în timp ce îi înjură copilul. Micuțul era bolnav și nu putea să doarmă – Video revoltător

Iubitul Oanei Matache, filmat în timp ce îi înjură copilul. Micuțul era bolnav și nu putea să doarmă – Video revoltător
Gina Matache le arată tuturor cum iubitul Oanei îi înjură nepoții. E inimaginabil de ce e în stare rockerul.

Iubitul Oanei Matache trece la următorul nivel. A început să-i înjure pe copii, iar sora Deliei „pare că nu se mai trezește la realitate”, spune mama ei.

8 martie nu mai are conotația de altădată pentru Oana Matache. În timp ce ea face tot ce poate pentru a arăta cât de îndrăgostită e de Radu, acesta a început să-și dea arama pe față. Mai nou, îi înjură copiii pe care aceasta îi are din căsnicia pe care tocmai a încheiat-o, cu Răzvan Miheț.

[video width="512" height="640" mp4="https://retetesivedete.ro/wp-content/uploads/2023/03/radu-injuraturi.mp4"][/video]

Tânăra a aflat de ce e în stare rockerul după ce mama ei a postat pe contul de socializare un video șocant în care scoate pe gură cuvinte greu de reprodus. Ce-o fi oare în sufletul bunicii Gina Matache, în momentul în care a văzut așa ceva?, se întreabă fanii care au urmărit uimiți imaginile de mai sus.

Practic, o dată cu publicul a urmărit și sora Deliei întregul moment. După cum se vede, ea nu era în dormitorul „matrimonial” care ține loc și de studio, și de spațiu e de adunare cu prietenii, loc unde se fumează, se bea și se mănâncă.

Contextul în care Radu l-a înjurat pe băiețelul în vârstă de 5 ani este destul de dramatic. Copilul era răcit și nu putea să doarmă din cauza stării de rău. Chiar iubitul Oanei spune că  micuțul „nu poate să respire”, înainte să spună „S-a trezit copchilu iarăș, băga-i-aș p&%# să-i bag” .

Iubitul Oanei Matache, dezinteresat de părerea lumii, dar transpirat și abătut

Radu nu a înțeles ce a făcut și continuă cu ironiile, imediat după ce fanii l-au anunțat că Gina Matache a urcat un nou video cu el.

Nu a mai fost atât de destins, ba chiar și-a dat jos și cordeluța cu urechi de pisică de pe cap și a spus că nu-i pasă de ceea ce întâmplă. „Faceți ce vreți, luați video-ul care tocmai a apărut pe internet în felul în care doriți să-l luați, să-l interpretați în doriți să-l interpretați.

Aveți voie să vă dați cu părerea despre mine, e democrație și mă bucur foarte tare de ea. Mă vedeți aici, frate, ați intrat toți, știți cum sunt. M-ați văzut, mă vedeți…”, a spus bărbatul în vârstă de 28 de ani, originar din Galați.

Și-a dat seama că a sfeclit-o

Printre zâmbete și râgâituri, iubitul Oanei a explicat într-un final că l-a cam luat valul pe Twich și a uitat că are camera „pe el”, dar era plin de bucurie pentru că are tot mai multă lume lângă el.

Pe de altă parte însă, rockerul pare că nu mai poate ține sub control ce se întâmplă în ultima perioadă. „Doamne, Doamne, nu e ușor să devii vedetă peste noapte. Am obosit bă, am obosit per total la viață”, s-a destăinuit iubitul Oanei Matache, fanilor săi.

Deși Oana era așteptată să apară în fața camerei, ea nu a mai intrat în liveul iubitului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre