Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubitul unei vedete din „Lia, soția soțului meu”, revelația de la „Vocea României”

Iubitul unei vedete din „Lia, soția soțului meu”, revelația de la „Vocea României”
Doar câteva note au fost suficiente ca iubitul unei vedete din serialul „Lia, soția soțului meu” să întoarcă trei scaune la „Vocea României”. Antrenorii emisiunii și-au ascuțit săbiile pentru a-l lua în echipă.

Bogdan Medvedi, fost membru al trupei Maxim, și iubitul Oanei Zara din „Lia, soția soțului meu” i-a înnebunit pe antrenorii de la „Vocea României”. Vocea tânărului i-a făcut pe aceștia să se lupte din greu.

Vă amintiți de celebre piese „Sărutări criminale” sau „Vreau să te…” care au rupt topurile anii trecuți? Unul dintre foștii membrii Maxim, trupa care a lansat aceste piese a ajuns pe scena de la „Vocea României”.

„Fresh start-ul” de care avea nevoie

Când jurații i-au auzit vocea lui Bogdan Medvedi, au rămas fără cuvinte, iar trei scaune s-au întors încă de la primele note. De ce a ales acest show când a cunoscut culmile succesului?

Bogdan susține că „Vocea României” este „fresh start-ul” de care are nevoie în acest moment. În timp ce Irina Rimes s-a bucurat enorm că  l-a revăzut, Smiley a recunoscut că „niciodată nu te-am auzit cântând așa”.

„Nu mai folosesc super block-ul niciodată”

Cei cinci antrenori s-au luptat pentru a-l câștiga pe cântăreț, iar Smiley a recurs la ultima soluție pentru a-l avea în echipa lui: a apăsat super block-ul pentru a-l înlătura pe Tudor Chirilă. 

Surprinzător, Bogdan a ales să meargă mai departe cu echipa formată din Theo Rose și Horia Brenciu. „Am plecat la drum cu @horia.roz. Să ne țineți pumnii!”, a spus acesta pe contul de socializare. 

Soțului Ginei Pistol nu i-a picat deloc bine, așa că, mai în glumă, mai în serios, a spus că „nu mai apăs niciodată super block-ul”.

„A fost visul devenit realitate”

Bogdan, care este de mulți ani iubitul frumoasei actrițe Oana Zara din serialul „Lia, soția soțului meu”, a mărturisit că a simțit succesul prin toți porii și speră ca acel moment să se întoarcă.

„Cea mai mare scenă pe care am cântat a fost stadionul Cluj Arena, împreună cu trupa Maxim. Cred că erau în jur de 80-90 de mii de oameni. (…) A fost cu adevărat visul devenit realitate.

Atunci am atins cea mai mare bucurie pe care o poate simți un artist și de atunci am continuat să visez și să sper că voi repeta acea zi ”, a mai povestit concurentul.

Oana Zara și-a surprins fanii cu marea sa frică

Recent, pe contul său de socializare, Oana Zara le-a spus fanilor săi și care e cea mai mare frică în ceea ce-l privește pe iubitul său.

„Când ești într-o relație sănătoasă, cea mai mare frică nu este că el te-ar putea răni, ci că el ar putea muri”, a fost mesajul actriței.

„O aiureală, cum să gândești așa, atât de tânără fiind! Am fost și eu tânără, dar niciodată nu mi-a trecut prin minte un asemenea gând. Mai mult optimist nu strică”, i-a transmis unul dintre fani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri