Simona Ionescu / Redactor Șef

Smiley nu s-a mai putut abține aseară la Vocea României 2024: „Dacă nu vii la mine, eu leșin”

Smiley nu s-a mai putut abține aseară la Vocea României 2024: „Dacă nu vii la mine, eu leșin”
Nu s-a născut în România, dar vorbește perfect românește. Însă nu acesta a fost lucrul care a impresionat major. Tânărul a fost surpriza și revelația serii trecute la Vocea României 2024. A făcut senzație și a întors toate scaunele în numai câteva secunde.

Smiley nu s-a mai putut abține aseară la Vocea României 2024. Aproape că l-a implorat pe concurent să i se alăture. A și postat pe pagina sa de Facebook imagini și informații despre Robert Lukian, postare care s-a viralizat imediat. Tânărul a primit felicitări inclusiv de la Oana Pellea și de la oameni din showbiz, iar telespectatorii s-au întrecut în laude.

Robert Lukian a fost revelația serii la Vocea României 2024 (Instagram)

Deja toată lumea îl vede câștigătorul din acest an al ediției Vocea României 2024. Mesajele curg: „El este Vocea României!!!”, a punctat cineva. „Andrei, cu siguranță ai în echipă câștigătorul ediției de acum, nu cred că va mai fi cineva cu o voce mai bună decât a lui! Este excepțional! Mult succes!”, a scris un alt fan al emisiunii. „O voce masculină deosebită”, a apreciat altcineva. Oana Pellea a transmis aplauze, impresionată de prestația tânărului.

Suedezul învățat de „mamaie” limba română

Robert Lukian, născut în Malmö, Suedia, are părinți români. Bunica sa a emigrat în Suedia în perioada regimului Ceaușescu, când mama lui avea doar 7 ani. Aceasta avea o verișoară acolo. Robert a terminat liceul de bucătari și a combinat, pentru o perioadă, muzica cu gastronomia.

A lucrat timp de 5 ani ca ospătar și cântăreț la Stockholm, apoi s-a mutat în Danemarca, continuând să cânte la spectacole de tip „dinner show”. Deși e suedez, vorbește foarte bine limba română, fiind crescut de „mamaie”, după cum spune, care a avut grijă să-l învețe limba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robert Lukian (@robertlukian)

Muzica a devenit o pasiune pentru Robert datorită tatălui său, care cânta într-un restaurant în tinerețe și care l-a învățat primele acorduri la pian. De la vârsta de aproximativ 3 ani, Robert a început să cânte, iar la 7 ani, tatăl său l-a încurajat să înceapă studiul pianului cu profesor.

Au curs ofertele din partea juraților, după ce s-a oprit din cântat

Tot tatăl său a fost cel care l-a sfătuit să participe la audițiile pe nevăzute de la Vocea României, iar Robert a ales piesa „Emotions” de Mariah Carey. A reușit să întoarcă toate scaunele în câteva secunde, iar apoi a avut loc o competiție aprinsă între antrenori.

Tudor Chirilă a spus: „Ai rupt, frate! Ceea ce ai extraordinar e pus deoparte, dar nu ar fi interesant ca vocea ta să se audă și altfel? Pentru că, la felul în care sună vocea ta, merită șansa de a se auzi pe ceva la care nici tu nu te gândești că ai putea să cânți!”

Smiley nu s-a mai putut abține: „Doamne, ești exact pe sufletul meu! Dacă nu vii la mine, eu leșin… plec din emisiune! Eu nu cred că am auzit pe cineva să cânte în halul în care ai cântat tu, de 12 sezoane de când sunt aici. Fantastic! Bine ai venit în România! (…) Deci dacă nu vii la mine în echipă, mă tăvălesc pe jos. (…) Mi-aș dori ca o voce ca a ta să câștige Vocea României!”, a declarat artistul.

Horia Brenciu l-a invitat de-a dreptul să se alăture trupei sale. „Eu cred în tine și vreau să investesc în tine”, i-a spus acesta. După ce i-a ascultat pe antrenori, Robert l-a ales pe Smiley.

„E puțin mai greu să reușești dacă ești mai plinuț”

Pentru a se prezenta exemplar la Vocea României 2024, Robert Lukian a trecut printr-o transformare uluitoare. În decursul a 6 luni, Robert a pierdut aproximativ 42 de kg cu ajutorul balonului gastric. Recunoaște că are tendința de a mânca emoțional și, acum, după ce și-a subțiat silueta, se menține mergând la sala de fitness de 4 ori pe săptămână.

Concurentul a povestit că la un moment dat cântărea 130 de kilograme și nu mai putea sta nici pe scenă. „E puțin mai greu să reușești dacă ești mai plinuț”, a spus el în testimoniale.

După evoluția sa de aseară, Robert Lukian și-a câștigat mii de fani. Aceștia i-au și transmis mesaje lui Smiley, de încurajare, dar și favorabile tânărului talentat. „Să ai grijă, Smiley, de el! Să mai auzim de el pe viitor! Că ne supărăm rău. Felicitări! Da, așa voce plăcută, timbru foarte îngrijit cântat! Profesionist. Restul se țipă! Care țipă mai tare, ăla este!”, a punctat cineva la postarea vedetei. „Super voce! Super concurent! Super antrenor! Asta-i VOCEA”, a punctat altcineva.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre