Simona Ionescu / Redactor Șef

Smiley, performanță de manelist. Reacțiile fanilor sunt la cote înalte

Smiley, performanță de manelist. Reacțiile fanilor sunt la cote înalte
Smiley dovedește că este cel mai în vogă artist român. Melodiile lui sunt cele mai ascultate, iar la concerte se bucură de un public cu adevărat numeros.

În acest weekend, Smiley a ajuns la o performanță uluitoare,  neatinsă de niciun alt artist pop român în ultima perioadă. Doar maneliștii s-au putut lăuda cu astfel de performanțe, atinse singuri, în ultimii ani.

Smiley, performanță de manelist

De ani de zile doar maneliștii ajung numărul unu în trending pe YouTube. Cu ani în urmă, Dani Mocanu reușise performanța să fie pe locul 1 și pe 2 în trending pe YouTube România cu piesele lui, luptându-se, practic, el cu sine însuși pentru supremația în preferințele ascultătorilor. Niciun alt cântăreț de muzică pop nu a atins niciodată o asemenea performanță.

Piesa lui Smiley a atins un milion de vizualizări într-o zi și a devenit numărul 1 în trending pe YouTube România (Instagram)

Vara aceasta, manelistul Babasha i-a luat locul lui Dani Mocanu cu o creștere fulminantă în trending. El a ocupat primul loc, drept pentru care a intrat în atenția trupei Coldplay care l-a invitat să cânte o manea alături de ea, la concertele susținute în București, zilele trecute. Așa cum știți, s-a lăsat cu huiduieli în prima zi, dar și cu discuții pertinente referitor la alegerea unui artist care, la momentul respectiv, era cel mai ascultat în țară.

Smiley a cucerit publicul cu noua melodie

Cu VTM, piesa în care cântă alături de Teo Zeciu, Smiley a atins performanța unui manelist. În doar 24 de ore de la lansarea videoclipului, melodia pe care fanii o numesc deja „hitul verii 2024”, a ajuns să depășească un milion de vizualizări. Mai mult decât atât, piesa l-a propulsat pe Smiley direct pe primul loc în trending YouTube România.

Toți cei care ascultă piesa se declară încântați. Oamenii declară melodia ce vorbește despre distracție și viață frumoasă ca fiind deja hitul verii. „Și când o fi mai rău, / tot așa să îmi fie / Doar o durere la pălărie / Să bată briza mării pân’ la mine acasă / Să petrecem până dimineață”, cântă Smiley în ultima melodie.

Reacțiile internauților, care au citit și ascultat piesa în articolul publicat ieri de Rețete și Vedete, au fost toate pozitive. Reproducem câteva din ele, scrise pe pagina de Facebook.

„Felicitări, frumoasă piesa!”, a comentat un internaut. „Superba piesa! Hitul verii 2024!”, a fost replica altuia. „Felicitări! Important e succesul, iar piesa este foarte faină”, a comentat un alt fan al artistului. „Supeeer! Toate melodiile tale sunt top!”.  „Smiley chiar a dat lovitura! E o melodie super, ca toate ale lui, va fi hit în această vară”, a mai adăugat altul.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre