Simona Ionescu / Redactor Șef

Smiley a dat lovitura cu ultima melodie datorită fetiței lui. Internauții au năvălit să o vadă pe Josephine

Smiley a dat lovitura cu ultima melodie datorită fetiței lui. Internauții au năvălit să o vadă pe Josephine
Smiley și Gina sunt niște părinți fericiți. Fiica lor, Josephine, care primăvara aceasta a împlinit 3 ani este cu adevărat adorabilă și talentată. A moștenit urechea muzicală de la celebrul ei tată, și se vede.

Peste 1,5 milioane de fani ai artistului au așteptat videoclipul momentului. Smiley a dat lovitura cu ultima melodie datorită fetiței lui, căci fanii au năvălit să o vadă. Cum i-a auzit tatălui vocea, Josephine s-a pus pe dansat, iar mămica ei, Gina, a filmat-o și a distribuit imagini adorabile cu puștoaica mișcându-se dezinvolt în ritmul muzicii.

Smiley a dat lovitura cu ultima melodie

La mai bine de un an distanță, Smiley a lansat clipul piesei „VTM”, realizată împreună cu Teo Zeciu. E o piesă despre distracție, viață frumoasă și e de la sine înțeles că fanii au vrut să vadă mai mult decât să asculte versurile. Poate deveni hitul verii.

„Și când o fi mai rău, / tot așa să îmi fie / Doar o durere la pălărie / Să bată briza mării pân’ la mine acasă / Să petrecem până dimineață”, cântă Smiley în ultima melodie.

În mai puțin de 24 de ore, peste 600.000 de fani ai artistului au vizionat clipul piesei distribuit pe canalul său oficial de YouTube. Iar fiica lui este absolut entuziasmată.

Mândra mămică, Gina,  i-a pus fiicei clipul pe televizor, iar puștoaica s-a pus pe dansat. Imaginile cu Josephine sunt de-a dreptul adorabile cu fetița îmbrăcată în rochiță colorată, mișcându-se pe ritmul piesei tatălui ei.

Gina Pistol, vacanță fără familie în Spania

Gina a revenit recent dintr-o vacanță în Barcelona, pe care a petrecut-o fără Smiley și Josephine, doar în compania unei prietene bune. Cele două s-au deconectat de la grijile zilnice și au savurat preparate spaniole, oferindu-și, totodată plimbări lungi prin superbul oraș. Vedeta a distribuit multe clipuri și fotografii din vacanța ei departe de casă, în care, pentru prima dată, a plecat fără soț și copil.

Gina Pistol este așteptată să revină în televiziune, alături de celebrii bucătari, la MasterChef (Instagram)

Recent ea a dezvăluit că își dorește să revină în televiziune. Fosta prezentatoare a mărturisit că proiectele de televiziune sunt foarte importante pentru ea și că nu exclude o revenire pe micile ecrane. Ea ar putea prezenta MasterChef, emisiunea unde ar face echipă cu cei trei foști „chefi la cuțite” Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu. Cine știe, poate că nici călătoria în Spania nu a fost chiar pentru distracție!

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre