Simona Ionescu / Redactor Șef

Manelistul Babasha, huiduit la concertul Coldplay, ajutat de mama Carmen de la Roma. Acum s-a aflat totul

Manelistul Babasha, huiduit la concertul Coldplay, ajutat de mama Carmen de la Roma. Acum s-a aflat totul
După ce anul trecut trapperul Gheboasă a fost în centrul unui scandal, după prestația la Untold, seara trecută a izbucnit un nou scandal, la primul concert Coldplay din București. Pe scenă a urcat un tânăr care a început să cânte o melodie în ritm de manele, acompaniat la clape de Chris Martin, solistul celebrei trupe britanice, recent premiată cu încă un Grammy.

Vlad Babașa, un cunoscut cântăreț de muzică de petrecere în vârstă de 22 de ani, a fost invitat de Coldplay să interpreteze o piesă alături de ei pe scena de la National Arena. Manelistul Babasha, după cum e cunoscut acesta ca artist, a avut parte de huiduieli, în timpul piesei „Păi, naa”.

Vlad Babașa, manelistul cunoscut cu numele de scenă Babasha este noua revelație a acestui gen, numărul 1 în trending pe YouTube (Instagram)

Altfel, aceasta e o melodie celebră a tânărului manelist în ascensiune, vizualizată de peste 6 milioane de ori pe YouTube.

@sport.inspo2 Babasha huiduit la concertul Coldplay Romania. #babasha #paina #coldplay #romania #huiduit #arenanationala ♬ sunet original – ✨

La câteva ore după incident, Babasha a reacționat public, explicând că impresarii Coldplay l-au contactat și i-au propus să cânte la concertele de pe 12 și 13 iunie 2024, pe scena național Arena. Motivul artiștilor străini a fost unul simplu: au vrut alături de ei pe cel care e numărul 1 în trending pe Youtube. Iar acesta e Babasha.

Reacția lui Babasha după ce a fost huiduit la concertul Coldplay

„Salutare tuturor! Sunt Babasha și vreau să dau un răspuns referitor la tot ce s-a întâmplat, deși nu consider că ar trebui să intru în detalii, mai ales că sunt acum în centrul atenției. Nu vreau să creadă lumea că profit de această situație. Las oamenii să judece după cum doresc. Pentru cei care nu știu, Coldplay a vrut să colaboreze cu un artist român pentru concertele lor din 12 și 13 iunie. Ei au căutat în topurile muzicale și m-au găsit pe mine. Personal, au contactat impresarii mei.

@babashaofficial♬ sunet original – B A B A S H A

Nu știu câți dintre voi ar fi refuzat o asemenea oportunitate, fiind vorba de o experiență unică, și, chiar dacă ar fi existat toate huiduielile din lume, tot aș fi acceptat. Este o ocazie deosebită. Am avut și o probă de sunet înainte, cu Chris Martin, căruia i-a plăcut foarte mult de mine. Nu mă așteptam să fie atât de greu. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Sunt câteva persoane de la care nu mă așteptam să primesc susținere.

Eu sunt doar un tânăr de 22 de ani care muncește neîncetat pentru visul său. Pentru cei care nu înțeleg, maneaua are o reputație proastă doar din cauza prejudecăților, nu din cauza muzicii în sine. Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază”, a spus Babasha într-un video postat pe conturile sale de pe rețelele sociale.

Cel mai interesant ar fi să știm la ce s-or fi gândit cei de la Coldplay când au auzit huiduielile românilor la piesa pe care ei o considerau de top.

Babasha este noua vedetă în trending pe YouTube

Manelistul Babasha este noua vedetă în trending pe YouTube, cunoscut pentru stilul său muzical distinctiv, combinând influențe din muzica manelelor și pop. Numele real al artistului este Vlad Babașa, are 22 de ani, provine dintr-o familie de muzicanți cu o vechime de 30 de ani pe scenă, iar el activează de numai câțiva ani, reușind să-și creeze rapid un nume în industria muzicală din România​.

Babsha
Manelele lui Babsha au peste 10 milioane de vizualizări, cele mai multe dintre ele (Instagram)

Babasha a lansat mai multe piese de succes, printre care „Nebuna” și „Iubirea ta”​. De asemenea, este cunoscut pentru colaborările sale cu alți artiști, cum ar fi piesa „Fără rușine” în colaborare cu Ruxit​. Are și o piesă în colaborare cu mama sa, celebra manelistă Carmen de la Roma, „Pre mult amar”.

Muzica lui Babasha se remarcă prin versurile emoționante și ritmurile antrenante, fiind populară în rândul tinerilor și nu numai.

Pe Spotify: „Performanțe electrizante în lumea manelelor”

Pe YouTube, Babasha se bucură de o audiență de 104.000 de abonați, fiind, în acest moment, pe primul loc în trending, în timp ce pe Instagram a strâns o comunitate de aproape 60.000 de urmăritori. Are peste 241.000 de urmăritori pe TikTok. Melodiile sale au devenit foarte populare pe TikTok.

Cu hitul „Baklava”, care a ajuns rapid pe primul loc în trending pe YouTube, Babasha a acumulat peste 11 milioane de vizualizări în doar două săptămâni de la lansare. Piesa  care a depășit în audiență hit-ul este „Ia-mă. Du-mă”.

Tânărul manelist este prezent și pe Spotify unde se descrie ca fiind „cântărețul dinamic cunoscut pentru performanțele sale electrizante din lumea manelelor, aduce o energie nouă pe scena muzicală vibrantă din România. Cu prezența sa scenică carismatică și vocea sa plină de suflet, Babasha a devenit un nume cunoscut, captivând publicul”.

Babasha are părinți maneliști celebri

Vlad Babașa provine dintr-o familie de muzicanți cu o vechime pe scenă de peste 30 de ani, cu mult dinainte ca el să fie conceput. Mama lui este cunoscuta manelistă Carmen de la Roma, iar tatăl său este, de asemenea cântăreț, instrumentist.

Se vede că talentul s-a moștenit. Părinții sunt mândri de fiul lor și îl promovează ori de câte ori au ocazia. La fel este și Babasha, care apare frecvent alături de părinții săi. Recent, el a împărtășit un videoclip cu cei care i-au dat viață, surprinși într-o filmare de acum zeci de ani, într-un moment în care el, probabil nici măcar nu era în plan să fie adus pe lume.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by B A B A S H A (@babashaofficial)

Părinții s-au aflat și ei în public la concertul Coldplay de aseară, unde a performat fiul lor. Mândră de Babasha al ei, Carmen de la Roma a distribuit pe rețelele ei sociale mai multe clipuri de seara trecută.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre