Simona Ionescu / Redactor Șef

Dani Mocanu, mașină de făcut bani, în arest. Manelistul se tot laudă cât de bogat este

Dani Mocanu, mașină de făcut bani, în arest. Manelistul se tot laudă cât de bogat este
De anul trecut Dani Mocanu are parte de arest VIP, el face arest la domiciliu după ce a vrut să omoare în bătaie un bărbat. Dar nici că-i pasă. Face bani cât să-i care cu roaba, zice.

Celebrul manelist e arestat la domiciliu de șapte luni deja, după ce pe numele său a fost deschis un nou dosar penal. El e acuzat de tentativă de omor și tulburarea ordinii publice, după ce, împreună cu feratele lui, Nando, au bătut un bărbat într-o benzinărie din Pitești. Victima lor, a ajuns în stare critică la spital, în urma loviturilor încasate de la aceștia. Au ajuns acolo la bordul Mercedesului pe care, la pariu cu George Pian, l-a „devalizat” în decembrie, într-un live pe TikTok.

Dani Mocanu e în arest la domiciliu de șapte luni

Chiar dacă nu poate ieși din „palatul” cu lei și inițiale aurite lipite de gard, Dani Mocanu face ce știe mai bine: scoate piese care ajung în trending și se îmbogățește din live-urile pe TikTok. Zilele trecute s-a aflat că ultima sa piesă e la „balotaj” cu creația lui Puya pentru primul loc în trendingul YouTube pe România. Apoi, manelistul s-a lăudat că a produs o roabă de bani pe TikTok. Acesta a mărturisit că a câștigat până acum 250.000 de euro.

Cum se adună banii pe TikTok

„TikTok mi-a adus foarte mulți bani, nu vă mint. Sunt foarte sincer și transparent, așa că vă spun: de când sunt pe platforma TikTok, am făcut aproximativ 250.000 de dolari. Vorbesc foarte serios”, a spus Dani Mocanu pe TikTok.

@pauldrkrb8e #foryou #pentrutine #foruyoupage #misiuneatiktok #goviraltiktok #foryoupage #viralvideo #viralviral ♬ sunet original – da-letiktokului

Pe TikTok, se pot câștiga bani prin donații. Dani Mocanu face live-uri, în fiercare seară, având foarte mulți urmăritori, iar o parte din ei îi donează bani sub formă de puncte cadou. Conform DCNews.ro, după s-a atins un prag de 1.000 de urmăritori, TikTok permite să acceptați cadouri de la „fani” în timpul videoclipurilor live. Cadourile virtuale se pot transforma în bani reali folosind PayPal sau o altă metodă de plată.

CV penal de top

Dani Mocanu nu e la prima abatere. La sfârșitul lunii iulie, anul trecut, a fost reținut, după ce a fost ridicat de la domiciliu şi dus la audieri, în Mureş, într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase.

Asta după ce, anul trecut în aprilie, a fost condamnat, în prima instanță, de Judecătoria Piteşti la şase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care era acuzat că a lansat în aprilie 2019 un videoclip pe YouTube în care incita la ură împotriva femeilor. El trebuie să plătească și o amendă penală de 15.000 de lei, instanţa obligând YouTube să retragă videoclipul „Curwa” (Official Video) Hit 2019, precum şi toate videoclipurile conexe.

Zilele acestea o piesă a lui Dani Mocanu se luptă pentru locul 1 în trending

La finele anului 2020, manelistul a fost implicat într-un alt scandal, după ce a lansat un videoclip în care apărea un leu plin de răni și subnutrit. Așa s-a ales cu un alt dosar penal pentru rele tratamente și cruzime față de animale.

În timp ce în dosarul de trafic de persoane așteaptă să i se prescrie faptele, Dani Mocanu a fost citat în primăvara acestui an într-un alt caz penal, în care este acuzat că a mutilat un fotbalist, în urmă cu mai bine de trei ani. S-a ajuns până acolo încât în martie, victima, Alex Richard Podar Petho, un sportiv de performanță din Târgu Mureș, s-a judecat pentgru a obține o decizie judecătorească de urgentare a anchetei, după ce Polița și Parchetul au ținut dosarul la sertar.

Dani Mocanu se laudă cu suma fabuloasă de bani pe care a făcut-o pe TikTok

Dani Mocanu riscă pușcăria și pentru alte fapte, el fiind prins la volan fără permis în nenumărate rânduri. Cu toate acestea până acum, nici măcar o zi, nu a ajuns după gratii.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre