Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Albu a rămas cu ghetuțele goale de Moș Nicolae. Cum se anunță Crăciunul

Iulia Albu a rămas cu ghetuțele goale de Moș Nicolae. Cum se anunță Crăciunul
Aventura din America Express, le-a încurcat planurile Iuliei Albu și iubitului său, Mike. După ce bărbatul și-a dat arama pe față în emisiune, situația dintre parteneri este tot tensionată. De Moș Nicolae, Iulia a rămas singură.

Și singură și cu ghetuțele goale de Moș Nicolae, și răcită cobză! Așa a petrecut Iulia Albu sărbătoarea Sfântului Nicolae. În  condițiile astea, nu se anunță bine nici Crăciunul.

„Sunt singură. Mike a plecat”

Chiar de Moș Nicolae, Mike, iubitul Iuliei Albu a plecat de acasă. Avea nevoie de relaxare, așa că a optat pentru Turcia, fără să stea pe gânduri. Se pare că cei doi nu sunt nici acum în cea mai bună formă, în plus, fosta soție a designerului Iulia Albu este și foarte răcită. Vedeta a mărturisit totodată și că a decis să nu mai plece cu iubitul peste hotare, după experiența America Express.

„El a plecat în Turcia, eu am rămas cu fata”

„Sunt singură. Și răcită cobză. Am dormit cam toată ziua. El a plecat în Turcia. Eu am rămas cu fata. Oricum, după America Express am decis să nu mai plecăm în doi peste hotare, să reducem călătoriile. Și așa am fost prea mulți plecați”, a declarat Iulia Albu pentru Cancan.

Iulia Albu și Mike, în America Express

Ce cuvânt le-a interzis psihologul să folosească

Iulia și Mike au fost despărțiți o perioadă și după ce s-au întors din aventura vieții. Au fost la un punct să pună stop relației, dar au mers la un psiholog, sperând că lucrurile se vor schimba. Specialistul le-a recomandat să nu mai folosească niciodată în cuplu cuvântul iubire, un termen pe care l-au utilizat tot timpul show-ului. Toți fanii vedetei sunt curioși să vadă cum va fi Crăciunul pentru Iulia Albu, ținând cont de faptul că aceștia nu au deloc încredere în comportamentul iubitului său.

Ce s-a întâmplat cu fiica vedetei când a fost plecată în America Express

Pe toată perioada plecării în America Express, fetița Iuliei Albu a stat mai mult cu tatăl său, Mihai Albu, cei având o relație extraordinară. Adolescenta care este în clasa a opta a mers însă și la mama lui Mike, „care o place foarte mult” – după cum spune Iulia, sau la sora ei.  Cu tatăl, Mihai Albu, se vede destul de des cu el, locuind și în același bloc. Conform Iuliei Albu, Mika va merge de sărbători și la tată.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre