Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Albu, de urgență la spital înainte de Crăciun. Situația nu e bună

Iulia Albu, de urgență la spital înainte de Crăciun. Situația nu e bună
Crăciunul nu se anunță prea fericit pentru Iulia Albu. Vedeta a anunțat pe contul de socializare că a ajuns la spital.

De asemenea, Iulia Albu a postat și un mesaj pe rețelele de socializare, dar și o imagine în care apare cu perfuzia la mână. „Așa, de Sărbători‘, a fost mesajul pe care vedeta l-a transmis fanilor săi. Până în acest moment vedeta nu a spus ce s-a întâmplat, însă toată lumea știe că Iulia Albu se ocupă de foarte multe proiecte și probabil că oboseala și-a spus cuvântul. Aceasta găzduiește două show-uri pe Antena Stars, respectiv „Poliția Modei’ și „I.A cu stil’.

Nu mai suportă să i se spună „fosta parteneră a lui Mihai Albu”

Nu demult, Iulia a fost extrem de supărată pentru că toată lumea o numește și acum „fosta parteneră a lui Mihai Albu”. Vedea a dat un mesaj în care și-a spus punctul de vedere și dorește ca lumea să o vadă și să o aprecieze pentru ceea ce a făcut singură.

„Ca să puneți, corect, în context, cine sunt și de unde vin”

„Am marea rugăminte că, dacă insistați sa adăugați “fosta soție a lui Mihai Albu” în articolele despre mine, să faceți si următoarele precizări. “Fiica a lui Roberth Vochița, fiica a Ralucăi, stra… ceva  a celebrului istoric Aurelian Sacerdoteanu (acesta fiind nepotul străbunicului meu) si strănepoata a actorilor Ileana si Ion Focșa, ultimul având si 3 volume despre lumea teatrului românesc publicate, ca sa puneți, corect, in context, cine sunt și de unde  vin”, a fost mesajul transmis de Iulia Albu.

De ce s-a despărțit de Mihai Albu

După ce a divorțat de Mihai Albu, Iulia a afirmat că unul dintre motive a fost faptul că nu erau compatibili. „Noi am divorțat amiabil, la notar. Nu am avut discuții, nu am avut negocieri.

E așa de greu să dai un verdict despre ceea ce nu merge într-o relație. Cred că nu eram compatibili, asta este simplul adevăr. Și în momentul în care nu ești compatibil cu persoana de lângă tine nu poți să construiești ceva pentru totdeauna.

Am ieșit împreună de mână de la notar

Am avut și lucruri în comun, doar că compatibilitatea noastră nu a fost până la capăt. Nu aveam interese comune. Cu doi ani înainte de divorț mi-am dat seama că nu putem să continuăm. Dar, a fost un divorț amiabil, nu a fost scandal. Am ieșit împreună de mână de la notar”, a spus atunci Iulia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre