Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Albu l-a sfidat în direct pe fostul soț. „Vreau să-mi comand pantofii de nuntă de la Mihai Albu”

Iulia Albu l-a sfidat în direct pe fostul soț. „Vreau să-mi comand pantofii de nuntă de la Mihai Albu”
Cu ceva timp în urmă a mărturisit că nu e ușor de cucerit. A găsit însă bărbatul care o face fericită, așa că Iulia Albu va ajunge curând în fața altarului.

Una dintre cele mai controversare vedete de la noi, Iulia Albu, și-a găsit fericirea. Urmează să facă nuntă cu actualul iubit. Cine îi va realiza ținuta?

Iulia Albu l-a sfidat în direct pe fostul soț. „Vreau să-mi comand pantofii de nuntă de la Mihai Albu

Se pregătește de o nouă căsătorie, cu Mike, bărbatul iubit și a dat vestea cea mare tuturor. “Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. (…) Îți dai seama că voi face o nuntă restrânsă, foarte. Nu sunt sigură dacă o să fie în țară. Poate fac două, una în străinătate, una aici.

Să știi că nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic, vom face alt gen de nuntă. La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, a povestit Iulia Albu, pentru Libertatea.

“Mi-am dat cuvântul că nu îi mai fac pantofi Iuliei toată viața mea

Dacă în acest moment Iulia nu a adus în discuție problema rochiei de mireasă, a ales cine vrea să-i facă pantofii de nuntă: chiar fostul soț. “Vreau să-mi comand pantofii de nuntă de la Mihai Albu! Eu am niște măsuri mai dificile, el le știe. Mai am și acum pantofi de la el.

Decât o căsătorie nefericită, mai bine un divorț de succes”, a spus Iulia Albu în direct la podcastul lui Măruță. Doar că Mihai Albu nici nu vrea să audă de așa ceva: “Mi-am dat cuvântul că nu îi mai fac pantofi Iuliei toată viața mea. Are ea brandurile ei preferate, nu se compară cu pantofii mei”.

Mihai Albu este absolvent al Institutului de Arhitectură din București. Și-a descoperit talentul de a crea modele de pantofi și a devenit unul dintre cei mai căutați furnizori. Mai ale de către vedete. Când a cunoscut-o pe Iulia, el era o vedetă consacrată. Toate VIP-urile Bucureștiului își cumpărau încălțăminte de la Mihai Albu și își făceau haine la Doina Levintza.

                                                            Mihai Albu, într-o fotografie de la absolvirea facultății, alături de o colegă

Iulia Albu este unul dintre cei mai influenți fashion editori români

Iulia a absolvit UNARTE, secția ”Modă” și Facultatea de Drept, din cadrul Universității din București. Ar fi putut fi un excelent avocat, însă a fost și va rămâne îndrăgostită de modă. Iulia a fost ambasador în iunie 2010 pentru cel mai mare importator de diamante din România.

Trei ani mai târziu, a fost Brand Ambassador pentru un alt brand, de data asta de organisere de lux. 2013 a fost și anul în care Iulia a început să aibă apariții ciudate, însoțită fiind de un cocoș. Iulia este cunoscută și ca o creatoare de succes de bijuterii, rochii de mireasă și rochii de seară.

Pe Mihai Albu cu care a fost căsătorită timp de opt ani l-a cunoscut la o petrecere mondenă, când era studentă în anul III la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București. Cei doi au împreună o fetiță, Mikaela.

Cine este noul iubit al Iuliei Albu, care s-a încadrat perfect în „fișa postului”

În ceea ce îl privește pe noul iubit, Iulia spune că este un bărbat stilat, manierat și foarte bine educat. Ce a atras-o la el? Pentru început… o pereche de șosete. „Prima dată am remarcat că purta șosete extrem de colorate. A ajutat și faptul că este un bărbat extrem de cult și manierat. Și faptul că a studiat vioară clasică și, în general, faptul că zâmbesc cu adevărat doar atunci când mă ține în brațe.

În momentul întâlnirii noastre, cred că era singurul român care nu știa absolut nimic nici despre televiziunile din România, nici despre celebra mea găină. A fost puțin amuzant. Dar acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au fascinat. Niciodată nu am agreat pupătorii de moaște mondene. Și nici catedralele dedicate lor.

Nu am fost niciodată ușor de cucerit. Cu siguranță am o personalitate care este „ușor de suportat doar de către un bărbat puternic. El se încadrează perfect în „Fișa postului. Cu succes chiar”, a declarat Iulia pentru Viva.ro.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre