Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Albu le-a arătat tuturor cât de frumoasă e sora ei, ținută departe de lumea showbizz-ului

Iulia Albu le-a arătat tuturor cât de frumoasă e sora ei, ținută departe de lumea showbizz-ului
Deși e toată ziua în lumina reflectoarelor, Iulia Albu își ține familia cât mai departe de ochii curioșilor.

Sunt puțini cei care știu că aceasta are o soră extrem de frumoasă, delicată și deșteaptă. Vedeta le-a arătat-o acum și românilor.

Karin Voichița vrea să trăiască cât mai liniștită, de aceea nici contul de socializare nu este public. Tânăra a absolvit Academia de Studii Economice și este consultant de management pentru diverse firme, în regim de freelencer. Din fotografiile postate de Iulia Albu se vede că cele două surori seamănă foarte bine.

Două surori frumoase foc

Relația Iuliei cu părinții nu pare foarte bună

Dacă relația cu Karin pare foarte bună, cu ceva timp în urmă în ajun de Crăciun, Iulia spune că situația nu e strălucită cu părinții săi, care nu sunt deloc mândri de fiica lor.

„Sunt Iulia Albu și nu-mi este frică să recunosc că părinții mei nu sunt mândrii de mine. Acesta este probabil un gând cu care va trebui să trăiesc toată viața, dar îmi asum.

Sunt Iulia Albu și mi-e dor de părinții mei. Mi i-aș dori aproape, chiar dacă nu aplaudă alegerile pe care eu le fac. Cred că nimic și nimeni pe această lume nu ar trebui să te țină departe de ceea ce iubești. Și îmi asum. Sunt Iulia Albu și în acest Crăciun îmi doresc să-mi îmbrățișez părinții”,  a povestit atunci Iulia.

Iulia și iubitul în America Express

Ce s-a schimbat cu Iulia de când s-a întors din America Express

Iulia și iubitul ei au trăit aventura vieții, când au plecat în America Express. După ce s-au întors, vedeta a mărturisit că s-au schimbat multe în viața sa. „Cred că felul în care gândim se formează ca efect atât al personalității noastre cât și al sumei experiențelor pe care le trăim.

S-a schimbat felul în care gandesc? Nu. Dar s-au schimbat câteva alte lucruri importante, nu neapărat ca urmare a acestei experiențe cât a unui cumul de factori printre care și unele lucruri pe care am avut ocazia sa le înțeleg altfel, fiind într-un mediu total diferit de ceea ce trăiesc în fiecare zi”, a mărturisit Iulia pe contul de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre