Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Albu, mărturisire despre jocul pe care l-a făcut cu o fotografie

Iulia Albu, mărturisire despre jocul pe care l-a făcut cu o fotografie
Cu toate că fanii s-au grăbit să o felicite, unii se întrebau dacă este însărcinată sau pozează pentru viitoarele mămici. Site-ul retetesivedete.ro a menționat când a văzut fotografia că exista probabilitatea ca vedeta să nu fie însărcinată, ci să fi fost pur și simplu „lovită” de nostalgie, amintindu-și de momentele în care o purta în pântec pe Mikaela.

Iulia Albu, mărturisire despre jocul pe care l-a făcut. Iulia Albu a criticat de-a lungul timpului multe vedete, atunci când analiza ținutele acestora. Ea este deschisă și față de comunitatea ei din online, ținându-și fanii la curent cu activitățile ei de zi cu zi.

Iulia Albu a dezvăluit adevărul

Iulia Albu, mărturisire despre jocul pe care l-a făcut duminică, 5 aprilie. Ea a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, ieri după-amiaza. Vedeta a decis să pună capăt controverselor stârnite în urma postării ei pe rețelele sociale.

Criticul de modă a dezvăluit faptul că nu este însărcinată și că fotografia este realizată cu mult timp în urmă. De asemenea, ea a mai admis că Mikaela a rugat-o să facă postarea respectivă pe Instagram.

„Nu sunt însărcinată. Am postat o fotografie cu mine de când eram însărcinată cu Mikaela. Ea mi-a spus că ar vrea să vadă o fotografie cu mine și Mikaela mi-a spus să o postez și pe Instagram. Când voi fi însărcinată, o să spun.

Nu am făcut-o la derută, dar se întâmplă. Nu trebuie să dau explicații”, a declarat Iulia Albu în cadrul emisiuni„La Măruță”.

Iulia Albu, victima bullying-ului

Iulia Albu este cu siguranță una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc. De asemenea, ea este una dintre cele mai mari voci din industria modei și un critic de modă non-conformist.

Acum are încredere în sine și nu menajează pe nimeni, dar în trecut Iulia Albu nu era așa. Vedeta s-a destăinuit și a vorbit despre lucuri mai puțin știute din trecutul ei.

„Sunt foarte stăpână pe mine! Acum, ca adult! Nu a fost însă mereu așa! În copilărie, de fapt din grădiniță până la liceu, am fost Scheletron, am avut probleme cu acneea și am fost ținta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă. Eram agresată, cum se spune acum, “bullied” și nu îmi e rușine să o spun.

Eram foarte slabă, din păcate stilul anorexică, deși mâncam. Primeam tot felul de porecle, de la Scheletron, Schel, aveam chiar și un diminutiv, Schel, nu e chiar diminutiv, e o prescurtare. Mi se spunea în toate felurile în care li s-a spus fetelor înalte și slăbănoage, doar că erau și fete înalte și mai armonios dezvoltate”, a mărturisit Iulia Albu pentru perfecte.ro.

Iulia Albu, însărcinată sau pozează pentru viitoarele mămici?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre