Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Vântur, mega petrecere de ziua de naștere. Salman Khan a aprins iar comentarii în rândul fanilor

Iulia Vântur, mega petrecere de ziua de naștere. Salman Khan a aprins iar comentarii în rândul fanilor
24 iulie a fost o zi specială pentru Iulia Vântur, care a împlinit 43 de ani și a dat o petrecere de cinci stele. Devenită o mică stea a Bollywood-ului, Iulia Vântur e iubită de mii de fani indieni, care o apreciază pentru talentul cu care a fost înzestrată de Dumnezeu, dar și pentru cât de mult a muncit ca să ajungă sus. 

Pentru aniversarea celor 43 de ani, Iulia a dat o petrecere extraordinară, alături de cei mai buni prieteni, dar se pare că marele absent a fost chiar Salman Khan. Vedeta a postat fotografii și un video de la eveniment, însă acesta nu a apărut.

Într-o singură poză, Iulia apare cu un buchet de flori aflat pe masa de la restaurant, dar nu există nici un fel de comentariu. Motiv pentru care, fanii care i-au transmis sute de mesaje de felicitare, n-au putut să n-o întrebe ce se întâmplă cu iubitul pentru care a părăsit România. „Unde este Salman Khan…??”/ „Iulia, ne spui de la cine sunt florile?”, au spus internauții.

Tortul Iuliei Vântur, cu chipul său

Tort uriaș cu chipul vedetei

Pentru a-i face cea mai frumoasă zi, prietenii i-au făcut cadouri, dar și mai multe torturi, unul dintre acesta fiind uriaș și cu chipul cântăreței imprimat pe el.

Pentru un eveniment atât de important pentru ea, Iulia s-a aranjat ca la carte și a purtat o rochiță neagră, cu un număr dezgolit, care i-a pus în evidență trupul bine lucrat. Să fie ajuns Iulia Vântur doar una dintre frumusețile pe care le-a iubit Salman Khan, iar relația e acum pe butuci?

Răspunsul îl știu doar cei doi, însă presa indiană a menționat, nu demult, că cei doi s-ar fi despărțit. În plus, pe 27 decembrie Salman a împlinit 57 de ani, iar la petrecerea grandioasă au fost mulțime de persoane importante din India, printre care și fosta sa iubită, Sangeeta Bijlani. Cei doi actori au fost foarte apropiați pe parcursul evenimentului, dar jurnaliștii indieni vorbesc că între ei ar fi și acum de iubire.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre