Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Vântur s-a dat de gol. Ce se întâmplă între ea și Salman Khan. Nu e deloc bine

Iulia Vântur s-a dat de gol. Ce se întâmplă între ea și Salman Khan. Nu e deloc bine
Probleme în Paradis? Ce se întâmplă între Iulia Vântur și iubitul Salman Khan? Ceva le-a dat de gândit internauților.

Chiar dacă pozează în femeie care nu are nici un fel de probleme, ceva nu funcționează cum trebuie în relația Iuliei Vântur cu șarmantul Salman Khan.

Iulia Vântur s-a dat de gol. Ce se întâmplă între ea și Salman Khan. Nu miroase deloc bine

Recent, frumoasa Iulia Vântur a postat un mesaj catalogat de internauți ca fiind destul de ciudat și care ar spune multe despre relația ei cu starul de la Bollywood, Salman Khan. Oare să asistăm la o despărțire după atâția ani de iubire? Nimic nu ar fi exclus, mai ales că Iulia și-a manifestat interesul de a se reîntoarce pe micile ecrane din România, de care spune că îi este foarte dor.

Mai mult, în ultima perioadă vedeta a stat mai mult prin România decât în India? Sau, poate, cei doi or fi avut doar o ceartă de îndrăgostiți și așteaptă dulcea împăcare. Oricare ar fi răspunsul, iată cum suna mesajul postat de Iulia.

„Poate că în acest moment ți se reamintește că oamenii care au plecat nu au făcut decât să te conducă înapoi la tine”

„Poate că nu mai e momentul să te gândești la iubire, ci să te gândești la tine. Poate că acesta este momentul în care ești provocat să fii propriul tău salvator. Să fii propriul tău loc sigur. Poate că în acest moment ți se reamintește că oamenii care au plecat nu au făcut decât să te conducă înapoi la tine însuți, nu au făcut decât să te conducă aici.

„Aici nu-ți grăbești inima, nu depinzi de o altă ființă umană pentru a o repara”

Iar aici ești în regulă cu tine, te reconstruiești, te adaptezi, te repari și îți recuperezi toate bucățile cu care i-ai lăsat să plece. Același tip de iubire pe care ai oferit-o întotdeauna celorlalți. Aici nu-ți grăbești inima, nu depinzi de o altă ființă umană pentru a o repara. În schimb, aici faci asta de unul singur, te vindeci”, este mesajul apreciat de Iulia Vântur pe Instagram.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre