Simona Ionescu / Redactor Șef

Iulia Vântur și Costi Ioniță au făcut senzație pe iaht, în picioarele goale. Se pune ceva la cale. Video

Iulia Vântur și Costi Ioniță au făcut senzație pe iaht, în picioarele goale. Se pune ceva la cale. Video
Costi Ioniță și-a serbat anul acesta ziua pe un iaht, alături de cei mai buni prieteni. N-a lipsit Iulia Vântur, care le-a arătat tuturor cât de bine se mișcă. Mai ales în picioarele goale...

Iulia Vântur a fost una dintre invitatele speciale ale lui Costi Ioniță de ziua lui de Sfinții Constantin și Elena. S-a lăsat cu o petrecere nebună, iar iubita lui Salman Khan a strălucit.

Iulia Vântur și Costi Ioniță au dansat în picioarele goale

Purtând un costum alb și o cămașă în aceeași nuanță, dar în picioarele goale, Iulia Vântur a fost extrem de fericită alături de Costi Ioniță și prieteni, dovadă clară fiind mișcările sale care au atras atenția tuturor. Nu se știe dacă pe iaht a fost și Salman Khan fiindcă nu apare în nicio fotografie.

Pentru un asemenea eveniment, Costi Ioniță a vrut să se simtă cât mai lejer și a ales o cămașă albă și o pereche de bermude, preferând să stea tot timpul descălțat, pentru a se mișca în voie pe ritmul muzicii.

Costi și Iulia ar putea pune la cale o colaborare

După clipurile filmate împreună, e posibil ca cei doi să se pregătească de o colaborare, iar acest lucru îi va bucura, cu siguranță, pe toți cei care îi iubesc. Mai ales că Iulia cântă același gen de muzică ca și Costi, iar o piesă pe care ar putea să o scoată împreună, cu siguranță va fi pe placul fanilor și va rupe topurile.

Costi Ioniță, printre puținii artiști români nominalizați la premiile Grammy

Costi Ioniță, un excelent producător muzical a lucrat cu artiști cunoscuți și iubiți de întreaga lume, precum Shaggy sau Sean Paul. De altfel, artistul este unul dintre puținii români care se bucură de o nominalizare la premiile Grammy, pentru o piesă cântată de Shaggy.

Deși a făcut facultatea de medicină, Costi Ioniță nu a renunțat niciodată la pasiunea lui pentru muzică, iar acest lucru i-a adus în timp foarte mari satisfacții. De altfel, Costi a fost și cel care a pus bazele trupei Valahia, alături de Mihai Trăistariu și Dorin Topală. Apoi, Mihai Trăistariu a început o carieră solo, iar Dorin Topală, ofițer de marină, s-a întors pe mare și s-a stabilit la Constanța.

Chiar dacă trupa s-a destrămat după ce a cunoscut un succes fulminant, melodiile băieților vor rămâne mereu în sufletul românilor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre