Simona Ionescu / Redactor Șef

Iuliana Tudor a vorbit despre nenorocirea prin care trece. „Am învățat să trăiesc cu asta…”

Iuliana Tudor a vorbit despre nenorocirea prin care trece. „Am învățat să trăiesc cu asta…”
Niciodată nu a dat de înțeles cuiva că poate avea astfel de probleme, fiind mereu cu zâmbetul pe buze. Dar viața Iulianei Tudor a fost dată peste cap.

Ori de câte ori apare în lumina reflectoarelor e o optimistă incurabilă, dar sufletul Iulianei Tudor plânge.

Iuliana Tudor a vorbit despre nenorocirea prin care trece. „Am învățat să trăiesc cu asta…”

Într-un interviu la ProTV, Iuliana Tudor a vorbit despre situația delicată pe care o are în familie. Mama sa se află imobilizată în scaunul cu rotile, iar prezentatoarea trebuie să o îngrijească. Un lucru peste care oricine ar putea trece foarte greu. Povestea a început după ce mama vedetei a făcut o operație la coloană, iar de atunci picioarele nu o mai țin. Iuliana nu consideră că acest lucru este o povară, iar cea care îi ridică moralul e tocmai mama sa și o învață să lupte zi de zi.

„Cred că sunt binevenite experiențele despre care spunem că sunt greutăți sau puncte de cotitură”

„Când îți propui ceva, e important să-ți găsești resortul. Îndemn pe oricine să nu se lase dezamăgit de astfel de experiențe. Viața, dacă închide o ușă, apoi deschide alta. Au fost multe obstacole și profesional, și personal. Momentele astea sunt cele care ne fac puternici. Fără ele nu am ști ce e cu adevărat viața.

Cred că sunt binevenite experiențele despre care spunem că sunt greutăți sau puncte de cotitură. Am învățat să trăiesc cu asta, să nu văd ca pe o problemă. Când ești aproape de un om care luptă zilnic, ți se schimbă total perspectiva asupra vieții. Nu mai vezi totul în negru. Nu pot să spun că o simt ca pe o problemă. De la mama mea am învățat lupta zilnică pentru viață, pentru familie, pentru copilul ei”, s-a destăinuit Iuliana Tudor.

Și-a cerut soțul în căsătorie

Femeie hotărâtă, ea a făcut și primul pas în relație, ba chiar și-a cerut soțul în căsătorie. Iar norocul a fost de partea ei. „L-am cunoscut când aveam 18 ani, la slujba de Înviere, în biserică. Eu am făcut primul pas. L-am întrebat cât este ceasul, deşi în faţa noastră, pe perete, era un ditamai ceasul.

Apoi, când  a fost să ne căsătorim, i-am spus: «Pe data de 9 iunie mergem la nuntă». «A cui», m-a întrebat el. «A ta», i-am spus. El este un om care mă cunoaşte foarte bine, el este cel care face pasul înapoi, îmi oferă echilibru”, a povestit vedeta, potrivit Click.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre