Simona Ionescu / Redactor Șef

Jador nu s-a mai putut abține. Ea e prezentatoarea cu care ar vrea să aibă o aventură

Jador nu s-a mai putut abține. Ea e prezentatoarea cu care ar vrea să aibă o aventură
Jador nu este doar unul dintre cei mai iubiți artiști ai României, ci și un bărbat pe care-l doresc multe domnițe.

În timp ce domnișoarele oftează după Jador, artistul nu se uită la orice femeie. Iată la cine îi stă gândul acum.

Jador nu s-a mai putut abține. Ea e prezentatoarea cu care ar vrea să aibă o aventură

Când vine vorba de relațiile lui Jador, cântărețul a fost mereu discret și nu a comentat mai nimic despre femeile pe care le-a iubit. Dar sunt puțini cei care știu ce tip de femeie îl atrage cel mai mult. Jador a spus-o în emisiunea lui Cătălin Măruță, când invitat în rubrica Sosurilor iuți, el a spus că și-ar dori să aibă o aventură cu una dintre cele mai frumoase prezentatoare din România, e vorba de Simona Pătruleasa.

„Orice femeie are un pic de perversiune, nu zic de Simona, zic în general”

„Cu toate prezentatoarele de știri și de sport, cu toate. Ai văzut câtă seriozitate e acolo… Aș vrea să văd gândirea din spatele seriozității cu care prezintă. Orice femeie are un pic de perversiune, nu zic de Simona, zic în general”, a declarat Jador în cadrul emisiunii „La Măruță”.

„N-am apucat să dau dizertația, pentru că m-a luat celebritatea prin surprindere”

Recent, el și-a anunțat fanii că din toamnă va fi student. Artistul spune că nu și-a dizertația și vrea să facă și acest lucru, pentru că are gânduri mari. „Din toamnă, student la Academia De Studii Economice București! Sunt foarte emoționat. Credeți ca e o decizie buna? Scrieți în comentarii vă rog”, a spus artistul, pe contul său de socializare.

https://www.youtube.com/watch?v=GXKAbD5Dbjg

Își caută un psihiatru

Și tot pe rețelele de socializare, Jador a anunțat că își caută un psihiatru bun, pentru că simte că are ceva probleme. Declarația lui pare extrem de serioasă, chiar dacă a fost spusă sub formă de glumă. „Fără caterincă, dacă știe cineva un psihiatru. Cred că sunt nebun”, a dezvăluit Jador pe rețelele de socializare.

Sursă foto: tiktok

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre