Interviu exclusiv. Simona Pătruleasa dezvăluie secretele fericirii în cuplu: „Par clișeice, dar sunt extrem de importante”

Interviu exclusiv. Simona Pătruleasa dezvăluie secretele fericirii în cuplu: „Par clișeice, dar sunt extrem de importante”
Simona Pătruleasa, îndrăgita prezentatoare a știrilor de la ora 9 la Kanal D, are una dintre cele mai longevive căsnicii. De 16 ani formează un cuplu cu omul de afaceri Sabin Ivanof, iar de 13 sunt căsătoriți. O „performanță” în showbiz, tot mai greu de egalat în zilele noastre.

Viața de vedetă nu e una ușoară, deși vine la pachet și cu numeroase avantaje. Simona Pătruleasa se numără printre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, fiind o apariție constantă și longevivă la pupitrul știrilor Kanal D.

Despre viața ei personală nu se știu prea multe, Pătruleasa fiind o fire discretă și elegantă, însă a acceptat să vorbească despre relația ei și veridicitatea „secretelor fericirii” în cuplu, pentru retetesivedete.ro.

„Nu există un secret al unei familii fericite.”, spune Simona Pătruleasa, tranșant, în exclusivitate pentru Rețete și Vedete. „Ceea ce știu este faptul că nu există familie perfectă. Dacă ar fi să spun un secret în ceea ce ne privește, acela ar fi echilibrul în relația cu partenerul, pentru ca aceasta să funcționeze, sa iti dorești cu adevărat o familie… și atunci totul va fi bine.”

Simona Pătruleasa: Creșterea unui copil este o provocare continuă

„Viața noastră se desfășoară pe repede înainte, fiecare dintre noi, inclusiv Ingrid, are un program încărcat zi de zi. Dar reușesc mereu îmi fac timp și pentru mine și, întotdeauna, pentru familie. Avem tot felul de activități împreună; ne uitam la film, mergem în parc cu bicicletele, jucam tenis de masă și de câmp, înotăm. Creșterea unui copil este o provocare continuă pentru că niciodată nu ești pregătit pentru ceea ce vă urma și trebuie să ții pasul și să înveți din mers.”, spune Simona.

„Par clișeice, dar sunt extrem de importante”

„Nu sunt secrete, așa cum spuneam. Cred că este vorba și de norocul sau destinul de a-ți întâlni partenerul alături de care să construiești, zi de zi, o familie. Importante sunt, desigur, și înțelegerea și rezistenta de care cei doi dau dovadă, pentru că o relație nu este întotdeauna lapte și miere. Însă e nevoie de răbdare, să înțelegi când celălalt are o perioada mai dificila sau este mai obosit.
Sunt lucruri valabile în orice fel de relație. Poate par clișeistice, dar sunt extrem de importante.”, mai spune prezentatoarea știrilor dimineții la Kanal D.

Cel mai mare impas din căsnicia lor: problemele ei de sănătate

Simona și soțul ei, Sabin Ivanof, au trecut prin momente grele atunci când ea a aflat că nu poate rămâne însărcinată. Vedeta a căzut într-o mare de tristețe, însă soțul i-a fost alături și a făcut „gesturile salvatoare”, care au dus la fericirea pe care o trăiesc astăzi: „Sabin a fost cel care, atunci când eram cu moralul la pământ, m-a susținut și mi-a dat încredere că vom reuși. Și am reușit”. Cu ajutorul medicilor, cei doi o au acum pe Ingrid.