Simona Ionescu / Redactor Șef

Jador, primele imagini cu casa nouă. Cine e femeia cu care se mută

Jador, primele imagini cu casa nouă. Cine e femeia cu care se mută
Recent, Jador și-a bucurat fanii cu o postare pe Youtube. Cântărețul i-a anunțat pe toți că și-a cumpărat casă.

Locuința în care se va muta Jador este un superb penthouse pentru care a scos din buzunar nu mai puțin de 500.000 de euro.

Jador, primele imagini cu casa nouă. Cine e femeia cu care se mută

A muncit enorm pentru a strânge banii pentru o casă, dar acum Jador e fericit. Și-a văzut visul cu ochii și a reușit să achiziționeze un penthouse care l-a costat 500.000 de euro. Artistul n-a mai rezistat și a vrut să le arate tuturor frumusețea de apartament, specificând și faptul că va sta alături de sora sa.

„Vreau să vă arăt tuturor casa unde o să mă mut! Ea e sora mea și astăzi o să îi arăt unde o să ne mutăm, pentru că o să se mute cu mine. Adică o să trebuiască să aibă grijă de mine, să îmi spele șosetele. O să vă arăt casa pe care Dumnezeu m-a ajutat să o iau”, a declarat Jador pe filmare.

„Dumnezeu să vă binecuvânteze și pe voi cu o casă frumoasă așa cum vă doriți”

Cântărețul mai are puțin de așteptat până când va locui în apartamentul, pentru că nu e încă finalizat, dar și-a făcut deja planurile pentru fiecare cameră în parte.

Jador le-a mulțumit fanilor pentru ajutorul primit mereu de la ei și le-a dorit să le dea Dumnezeu o casă ca a lui. “Dumnezeu să vă binecuvânteze și pe voi cu o casă frumoasă așa cum vă doriți.”, a mai spus cântărețul.

Dar cu iubirea cum rămâne?

Dacă în carieră îi merge foarte bine, la capitolul dragoste Jador mai are de recuperat. Jador e pretențios la femei, așa că domnițele care suspină după el au de suferit. Cântărețul își dorește o femeie serioasă, care nu pleacă noaptea de acasă, e gospodină și dă iubirea de care are nevoie. Deocamdată însă, el spune că o asemenea femeie n-a găsit, dar nu și-a pierdut speranța.

Sursă foto: youtube

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre