Simona Ionescu / Redactor Șef

Jador, sacrificiu pe altarul iubirii. Ce s-a întâmplat la Survivor All Stars

Jador, sacrificiu pe altarul iubirii. Ce s-a întâmplat la Survivor All Stars
Înainte să intre în competiția Survivor All Stars, Jador părea dornic să le arate tuturor de ce este în stare. A lăsat însă totul baltă în numele iubirii.

Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars și se pare că el este singurul vinovat. Dar a pus iubirea mai presus de orice.

Jador, care a făcut parte din echipa Faimoșilor s-a supărat pentru că a fost „păcălit” și a fugit din concursul Survivor România. Ulterior, a fost descalificat.

Jador a fost eliminat de la concursul Survivor All Stars. Sursă foto: instagram

Potrivit unei postări făcute de un grup de fani activi ai emisiunii Survivor România, în urmă cu o săptămână lui Jador i s-ar fi promis că poate să-și vadă iubita, pe Oana Ciocan. Dar acest lucru nu s-a întâmplat, așa că artistul s-a enervat și a fugit din concurs. Ca urmare a deciziei sale, a fost descalificat.

Și în 2021 a fost eliminat, dar din cauza problemelor la un picior

Jador n-a avut noroc la Survivor nici când a participat în anul 2021. Atunci a fost eliminat din cauza unor probleme pe care le-a avut la piciorul stâng și care l-au împiedicat să mai poată face față probelor. Cântărețul a mărturisit atunci că ce se întâmplă la Survivor „e mult mai greu decât se vede la televizor” și a declarat că picioru „e varză. Nu mai vreau să risc. Și 12 ore pe avion așa cu piciorul, e crunt”.

Roxana Nemeș a părăsit concursul din motive medicale

Și Roxana Nemeș a fost eliminată

Patru săptămâni a rezistat în concurs și Roxana Nemeș, care a făcut parte tot din echipa Faimoșilor. Cântăreața a plecat tot din motive medicale, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Vedeta a fost operată de endometrioză. Când a aflat că va pleca din emisiune, Roxana a fost la un pas să izbucnească în lacrimi. Aceasta a declarat că a iubit „experiența Survivor All Stars” și că a fost „o onoare și o mândrie să fiu aici printre cei mai buni”. Dar, a continuat artista, „mi-am promis mie și familiei mele că nu o să fac rabat la sănătate”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre