Simona Ionescu / Redactor Șef

Cu ce iubit regretă Jane Fonda că nu s-a iubit. Actorul a sfârșit tragic

Cu ce iubit regretă Jane Fonda că nu s-a iubit. Actorul a sfârșit tragic
Jane Fonda regretă că l-a refuzat pe Marvin Gaye care o dorea.

Vedeta din „Grace și Frankie” a susținut că lui Marvin Gaye îi plăcea atât de mult de ea, încât a avut o fotografie cu ea pe frigiderul său. Marvin a murit în anul 1984, la vârsta de 44 de ani, după ce tatăl său l-a împușcat.

„La cine mă gândesc și ceea ce este un mare regret este Marvin Gaye”, a spus Jane Fonda, în vârstă de 82 de ani, în cadrul unui interviu.

Jane Fonda și Che Guevara

Reporterul a întrebat-o inițial pe câștigătoarea premiului Oscar dacă regretă că nu a întreținut relații intime cu Che Guevara, la care a răspuns: „nu, nu mă gândesc la el”. În ceea ce privește întâlnirea cu Marvin Gaye, ea a spus că  „el a vrut și eu nu”.

„Am fost căsătorită cu Tom Hayden. Întâlneam o mulțime de interpreți pentru a încerca să fac concerte pentru Tom și femeia care mă ajuta să fac asta mi-a făcut cunoștință cu Marvin Gaye”, povestește Jane Fonda.

Actrița a fost căsătorită cu Tom Hayden din 1973 până în 1990. Au împreună un fiu în vârstă de 47 de ani, Troy Garity.

Celebra piesă „Sexual Healing”, făcută pentru Jane Fonda?

Reporterul a întrebat apoi dacă celebrul titlu al piesei „Sexual healing” a fost folosit ca replică de „agățat” atunci când Marvin Gaye a încercat să o cucerească pe Fonda.

„Aveam nevoie de ceva, dar el nu a spus asta, nu. Dar apoi am citit versurile, se pare că avea fotografia mea lipită pe frigider. Nu am aflat asta decât ceva mai târziu după ce a murit”, a dezvăluit ea.

Actrița pare să regrete că a avut o întâlnire sexuală cu co-starul ei Marlon Brando, în filmul „The Chase” din 1966. Fonda a numit experiența „dezamăgitoare” înainte de a adăuga că încă se gândea la Brando ca la „un mare actor”.

Iubita lui Cristiano Ronaldo strălucește la festivalul de film din Veneția. Imagini fabuloase cu superba brunetă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre