Simona Ionescu / Redactor Șef

Janet Jackson, mesaj dureros după moartea fratelui ei, Tito Jackson. Ți se rupe sufletul

Janet Jackson, mesaj dureros după moartea fratelui ei, Tito Jackson. Ți se rupe sufletul
Tito Jackson a murit în urma unui presupus atac de cord în septembrie. Janet Jackson vorbește pentru prima dată după decesul fratelui său.

Janet Jackson este în doliu după pierderea fratelui ei, Tito Jackson. Vedeta suferă enorm și a dat primul semn de viață.

„Mi-e dor de tine atât de mult”

Janet a postat o fotografie pe Instagram în care apare alături de fratelui său când erau copii. Fotografia este alb-negru și îi arată pe cei doi uitându-se unul la celălalt, Janet având părul împletit și Tito purtând un tricou colorat și o pălărie.

„Să te odihnești în pace veșnică. Mi-e  atât de dor de tine”, au fost cuvintele lui Janet. Este prima declarație pe care Janet o face de la moartea fratelui său, care a fost anunțată în urmă cu o lună. Decesul a fost confirmat de fiii săi, Taj, Taryll și TJ, pe care i-a avut cu fosta soție, Delores Martes.

„Un om incredibil căruia îi păsa de toată lumea”

„Cu inimile grele anunțăm că tatăl nostru iubit, Tito Jackson, Rock & Roll Hall of Famer, nu mai este printre noi”, au declarat fiii săi pe Instagram. Aceștia l-au descris pe tatăl lor ca fiind un „om incredibil căruia îi păsa de toată lumea și de bunăstarea lor”.

Alți membri ai familiei Jackson și-au împărtășit omagiile, inclusiv copiii lui Michael Jackson, Prince și Paris Jackson. „Te iubesc pentru totdeauna Poppa T”, a scris Prince, care a postat o fotografie alături de unchiul său și mai mulți membri ai familiei sale.

Tito a făcut parte din celebra trupă The Jackson 5

Trupa Jackson 5

Tito Jackson, născut Toriano Jackson, a avut o carieră muzicală impresionantă, făcând parte din emblematica trupă din anii ’70 The Jackson 5, alături de frații săi Jackie, Jermaine, Marlon și Michael.

A continuat să facă muzică de-a lungul vieții, lansându-și cel mai recent album solo în 2021, intitulat „Under Your Spell”. Discul conține colaborări cu artiști precum Stevie Wonder, Claudette King, Marlon Jackson și alții.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri