Simona Ionescu / Redactor Șef

E oficial. Jason Mamoa a divorțat de soția sa. Cum s-au împărțit bunurile

E oficial. Jason Mamoa a divorțat de soția sa. Cum s-au împărțit bunurile
Divorțul dintre Lisa Bonet și Jason Momoa este acum oficial. Cei doi au fost un cuplu timp de 12 ani și au împreună doi copii adolescenți.

Șapte ani. Atât a durat mariajul dintre Lisa Bonet și Jason Momoa, iar decizia de divorț a intrat în vigoare acum câteva zile, spune Associated Press.

Actrița din Ray Donovan a depus cererea de divorț în ianuarie

Despărțirea s-a desfășurat fără dispute, iar cuplul va împărți custodia comună a fiicei lor în vârstă de 16 ani și a fiului lor în vârstă de 15 ani. Nici Bonet, 56 de ani, nici Momoa, 44 de ani, nu au solicitat sprijin financiar și au convenit asupra termenilor de împărțire a bunurilor lor.

Actrița din Ray Donovan a depus cererea de divorț de starul din Aquaman în ianuarie, menționând data despărțirii lor ca fiind 7 octombrie 2020. Căsătoria lor a fost prima pentru Momoa și a doua pentru Bonet, care mai are o fiică, pe Zoë Kravitz cu fostul soț Lenny Kravitz.

S-au îndrăgostit într-un club de jazz

Jason Momoa s-a despărțit legal de soție

Bonet și Momoa s-au întâlnit pentru prima dată în 2005 într-un club de jazz și a fost dragoste la prima vedere. În 2017, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime în California. Cinci ani mai târziu, ei și-au anunțat despărțirea într-o postare pe rețelele de socializare care a fost ștearsă ulterior.

„Cu toții am simțit apăsarea și schimbările din aceste vremuri de transformare… familia noastră nu este o excepție… Și astfel împărtășim vestea că ne despărțim”, au spus ei într-o declarație comună.

„Suntem o familie… Avem doi copii frumoși împreună”

Pe fondul zvonurilor din 2022 că și-au reaprins idila, Momoa a vorbit despre Bonet pe covorul roșu al Oscarurilor, punând lucrurile la punct și abordând rolul lor de părinți.

„Nu suntem din nou împreună. Suntem o familie, avem doi copii frumoși împreună”, a declarat el pentru Access Hollywood.

Momoa și-a găsit fericirea în brațele actriței Adria Arjona din Hit Man. Cuplul și-a oficializat relația pe Instagram în luna mai, când Momoa a împărtășit fotografii din călătoria lor în Japonia.

„Japonia, ești un vis devenit realitate, m-ai uimit. Suntem atât de recunoscători pentru toți cei care și-au deschis casele, făcând amintiri cu prieteni noi și prieteni vechi, împărtășind o altă aventură uimitoare cu mi amor”, a fost mesajul actorului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri