Simona Ionescu / Redactor Șef

Imagini de infarct! Jason Momoa le-a oferit fanilor mai mult decât se așteptau. Doamnele și domnișoarele, la un pas de leșin

Imagini de infarct! Jason Momoa le-a oferit fanilor mai mult decât se așteptau. Doamnele și domnișoarele, la un pas de leșin
La 43 de ani, starul Aquaman, Jason Momoa, reușește să le dea fiori fanelor sale. Iată cum a putut să apară actorul.

Jason Momoa rămâne regele oceanului și știe să-și scoată în evidență trupul bine lucrat ori de câte ori are ocazia.

Jason Momoa le-a oferit fanilor săi mai mult decât se așteptau. Doamnele și domnișoarele, la un pas de leșin

Recent, Jason Momoa a plecat într-o excursie în Hawaii și n-a putut să reziste să nu meargă și la o partidă de pescuit. Până aici, nimic ieșit din comun, numai că în călătoria pe care a numit-o „Sunday funday”, actorul, care a dezvăluit că s-a distrat extraordinar, a optat pentru chiloți de baie cu totul ieșiți din comun.

E vorba de o bucată de lână și nimic altceva. Așa a intrat Jason Momoa pe mare în căutare de pește. Ca să fie și mai sexy, el și-a prins părul într-un coc și și-a etalat abilitățile de pescar. El a făcut o serie de instantanee înainte și de după escapada sa în ocean, iar fotografiile au fost apreciate de cei peste 17 milioane de urmăritori ai săi de pe instagram.

Fanii au sărit cu tot felul de comentarii

Așa cum era de așteptat, fanii au început să trimită tot felul de comentarii. Un internaut au spus că adoră „haina care flutură în vânt!”, iar altul a mărturisit că „aceasta este acum postarea mea preferată de pe întregul internet”, în timp ce un al treilea l-a întrebat: „O să arunci niște poze cu lenjerie de corp și n-o să vorbești despre asta…?”.

Un alt fan n-a putut să reziste și a pus punctul pe I: „Îmi place! Îmi place să te văd trăind cea mai bună perioadă din viața ta. Ești frumos!”. Această postare vine la o lună după ce actorul și-a impresionat fanii cu ultimul său tatuaj. În drum spre Noua Zeelandă, Jason a dezvăluit că are un nou tatuaj pe cap.

Într-un maiou alb și pantaloni de jogging gri, în timp ce se pregătea să se îmbarce în avionul său, vedeta le-a arătat fanilor noua operă de artă, internauții fiind fascinați de noul său tatuaj tribal.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre