Simona Ionescu / Redactor Șef

Jean de la Craiova, ofertat de Bollywood. Ce i se cere să facă acolo a fost o surpriză și pentru el

Jean de la Craiova, ofertat de Bollywood. Ce i se cere să facă acolo a fost o surpriză și pentru el
Juratul de la „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1 nu se lasă. Jean de la Craiova se face actor. Și în România și în India.

Simpaticul Jean de la Craiova este pe val. Acesta va juca în două filme, unul românesc și unul indian și speră că vor fi un succes.

Jean de la Craiova, ofertat de Bollywood. Ce i se cere să facă acolo a fost o surpriză și pentru el

Jean de la Craiova rămâne una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, grație șarmului său. Acesta a primit două oferte de nerefuzat. El va fi actor într-un film românesc și unul indian, care se numește Dragoste în Europa. La iarnă, acesta va pleca în India și abia așteaptă să arate de ce e în stare.

„Nu pot decât să fiu recunoscător pentru această colaborare”

„Voi juca în două filme, unul românesc, filmat la noi, iar la iarnă voi pleca la Bollywood, unde voi filma o secventă într-un film indian. Filmul, ales de o familie celebră de la Bollywood, se numeşte Dragoste în Europa. Iar eu nu pot decât să fiu recunoscător pentru această colaborare. Vara aceasta am început şi spectacolele pe litoral şi uşor, uşor încep şi evenimentele private. Aşa că nu putem decât să ne bucurăm şi să sperăm că vom învinge cât mai repede pandemia”, a spus acesta.

„Am stat mai mult pe acasă, am gătit, am grădinărit”

Nici pentru Jean ultimul an și jumătate nu a fost unul prea plăcut din cauza pandemiei de coronavirus. Artistul spune că a stat mai mult în sânul familie, însă a fost un lucru bun, pentru că s-a bucurat și de gătit și de grădinărit. „Şi pentru mine, ca de altfel pentru noi toţi, ultimul an şi jumătate a fost unul foarte greu şi diferit de tot ce trăisem până acum. Cu ajutorul lui Dumnezeu însă, pot să spun că am încercat şi am şi reuşit cât de cât să mă adaptez.

Am stat mai mult pe acasă, dar asta nu a fost neapărat rău, chiar am descoperit lucruri noi, de care până acum, fiind mai mereu plecat în concerte, nu apucam să mă bucur. Am grădinărit, am gătit mult, ceea ce nu se mai întâmplase de…. nici nu mai ştiu de când. Una peste alta, a fost o perioadă grea, de care sperăm să scăpăm cât mai repede”, a mai spus Jean pentru tvmania.ro.

Sursă foto: tvmania, instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre