Simona Ionescu / Redactor Șef

Jenna Ortega, vedeta din Wednesday și-a făcut iubit în România, la filmări

Jenna Ortega, vedeta din Wednesday și-a făcut iubit în România, la filmări
Jenna Ortega, actrița care are rolul principal în serialul de maxim succes al platformei Netflix, Wednesday, nu s-a ales numai cu o mega cotă de celebritate, ci și cu un iubit.

Wednesday și-a făcut iubit în România, în timpul filmărilor. Așa cum știți serialul s-a filmat în proporție covârșitoare în țara noastră, timp în care actori tineri și vedete de Hollywood s-au aflat pe meleaguri mioritice și au gustat din plin viața de aici. E și cazul protagonistei, Jenna Ortega, pe care aerul curat de la munte, de lângă castelul Cantacuzino din Bușteni, a făcut-o să se uite cu alți ochi la unul din colegii ei de platou și, spune lumea, să se îndrăgostească.

După rolul Wednesday, jenna Ortega a devenit vedetă în lumina reflectoarelor

Jenna Ortega savurează avantajele și dezavantajele popularității. De la monopolul subiectelor de trend pe rețelele de socializare la mediatizarea masivă, de la curtarea Hollywood-ului la curiozitatea spasmodică asupra vieții sale private. Succesul din Wednesday a pus-o pe actrița de 20 de ani pe buzele tuturor și în bârfele mondene din două în două zile.

După ce a fost legată de Pete Davidson, Jenna se află în centrul unei noi povești de amor pe care ar avea-o alături de un actor foarte chipeș pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al serialului Netflix produs de Tim Burton și confirmat deja pentru un al doilea sezon.

Jenna Ortega și Percy Hynes Whit, nedezlipiți la evenimentele mondene

Întrebarea pe care și-o pun fanii în aceste zile este: Jenna Ortega și Percy Hynes White sunt împreună? Se pare că între cei doi s-a înfiripat ceva în România, pe durata filmărilor la Wednesday, din moment ce acum sunt nedespărțiți și participă doar împreună la evenimente. Ei au apărut împreună la Globurile de Aur, pe 10 ianuarie.

@jenna.and.percy 😳#jennaortega#percyhyneswhite#jennaandpercy ♬ original sound – Jenna and Percy😊❤️


Cei doi actori, care s-au cunoscut pe platoul de filmare al filmului Wednesday, au fost fotografiați unul lângă altul, în ipostaze extrem de apropiate, la prezentarea de modă Saint Laurent din cadrul Săptămânii Modei masculine de la Paris. Dar asta nu este tot. Jenna și Percy, care îl interpretează pe Xavier Thorpe în seria de pe Netflix, sunt ocupați în Utah cu filmarea unei noi comedii romantice, intitulată Winter Spring Summer or Fall, în care vor juca (și da, în fața camerei se vor îndrăgosti).

@jenna.and.percy What😳#percyhyneswhite#jennaortega#jennaandpercy ♬ original sound – Jenna and Percy😊❤️

Pe rețelele de socializare, în special pe TikTok, nu lipsesc videoclipurile fanilor care evidențiază complicitatea dintre cele două co-staruri care este evident că depășește simpla prietenie, chiar dacă relația nu a fost anunțată oficial. Mulți văd în atitudinea lor chimia care a apărut între Zendaya și Tom Holland în 2016, în timpul filmărilor pentru Spider-Man: Homecoming, cu mult înainte ca aceștia să-și oficializeze relația, scrie Elle.com.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre