Simona Ionescu / Redactor Șef

Jennifer Lopez, logodnică de profesie. Are colecție de inele, dar nici unul nu se compară cu cel primit recent de la Ben Affleck

Jennifer Lopez, logodnică de profesie. Are colecție de inele, dar nici unul nu se compară cu cel primit recent de la Ben Affleck
Dacă cineva mai avea o îndoială privind sentimentele lui Jennifer Lopez pentru Ben Affleck, totul s-a lămurit. S-a logodit.

E pentru a doar oară când Jennifer Lopez îi spune marele da actorului Ben Affleck. De data asta, sigur ca fi cu noroc.

Jennifer Lopez, logodnică de profesie. Are colecție de inele, dar nici unul nu se compară cu cel primit recent de la Ben Affleck

Cu 20 de ani în urmă Jennifer Lopez și Ben Affleck erau super îndrăgostiți, așa că a venit și inelul de logodnă și cererea în căsătorie. Atunci, bărbatul i-a oferit un inel cu un diamant roz de 6,1 carate, creat de Harry Winston, care, spun sursele, ar fi costat 2,5 milioane de dolari.

Din păcate cei doi s-au despărțit, și-au refăcut viețile, însă nu au uitat de iubirea lor. Acum, Jennifer i-a mai spus odată da lui Ben, iar acesta i-a depășit toate așteptările cu inelul dăruit. Este vorba de o superbă bijuterie cu un diamant verde de 8,5 carate, estimat de un expert în bijuterii între 5-10 milioane de dolari.

„Dacă acesta este într-adevăr un diamant verde, atunci sunt uluit. (…) Un diamant verde de această dimensiune este incredibil de rar și ar depăși valoarea inelului lor de logodnă anterior (din 2002, n.r.). Aș evalua inelul cu mult peste 5 milioane de dolari și ar putea avea o valoare chiar mai mare de 10 milioane de dolari.”, a spus directorul unei firme celebre de bijuterii pentru Page Six Style.

Culoarea diamantului îi va purta noroc

Cu ceva timp în urmă, Jennifer a explicat că această culoare a diamantului nu este deloc întâmplătoare, pentru că îi poartă noroc. Asta înseamnă că Ben va fi bărbatul care o face fericită?  „Întotdeauna am spus că verdele este culoarea mea norocoasă. (…) Mi-am dat seama că sunt multe momente în viața mea în care s-au întâmplat lucruri uimitoare când eram îmbrăcată în verde”, s-a destăinuit vedeta.

Un milion de dolari a costat inelul primit de la Ojani Noa

Primul inel de logodnă pe care Jennifer l-a primit a fost de la cel care avea să-i devină primul soţ. Este vorba de fostul ospătar devenit restaurator, Ojani Noa, care i-a oferit lui Jennifer un inel în valoare de 1 milion $, în 1997. Relația dintre cei doi s-a dus pe apa sâmbetei. Iar în 2000, Jennifer l-a întâlnit pe Chris Judd, 51 de ani, dansator și compozitor, când a regizat videoclipul ei Love Don’t Cost A Thing. Și acesta i-a pus pe deget un inel de logodnă spectaculos, cu smarald, de aproape 1 milion de dolari.

Diamant albastru de la Marc Atnthony

Dar vedeta nu a fost fericită nici lângă acesta și și-a încercat norocul alături de Marc Anthony. Băiat galant, acesta a plătit 4 milioane de dolari pentru un inel de logodnă cu diamant albastru, pe care i l-a oferit în 2004. Din căsnicia cu faimosul cântăreţ au rezultat gemenii Max şi Emme, dar între cei doi au apărut probleme și s-au desărțit.

Într-un final, părea că și-a găsit iubirea pe care o tot aștepta, în persoana lui Alex Rodriguez, de la care a primit, evident, tot un inel de logodnă în anul 2019. Inelul cu un uriaș diamant a fost estimat de specialiști între 1-5 milioane de dolari.

Sursă foto: cuopm

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre