Simona Ionescu / Redactor Șef

Jennifer Lopez, mesaj subtil pentru Ben Affleck. Când femeia își dorește ceva…

Jennifer Lopez, mesaj subtil pentru Ben Affleck. Când femeia își dorește ceva…
Relația care s-a reîncălzit între Jennifer Lopez și Ben Affleck a atins cota de fierbere. Nu mai e o simplă poveste, ci, se pare, la mijloc sunt planuri serioase.

Cei doi au fost logodiți anterior, în 2002, dar s-au despărțit în 2004, după ce au anulat nunta cu numai câteva zile înainte. Anul acesta, pe fondul separării dintre Jennifer și Alex Rodriguez, relația dintre cei doi a renăscut. Cuplul Bennifer a redevenit de actualitate. De ziua ei, diva a oficializat relația distribuind pe rețelele sociale cel mai tandru sărut de care a fost în stare. Copiii celor doi s-au cunoscut și se frecventează.

Femeia asta știe ce vrea

Ajunsă la 52 de ani, Jennifer Lopez chiar știe exact ce vrea de la iubitul ei, Ben Affleck. În cazul în care nu s-a prins încă, a înțeles serile trecute. Artista a apărut în rochie de mireasă pe scena de la American Music Awards 2021. Jennifer Lopez nu e subtilă deloc, dar a făcut show pe scenă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Artista a luat prin surprindere audiența cu apariția ei în rochie albă de mireasă. Mai mult, după ce a cântat, la finalul recitalului, ea și-a aruncat voalul în sală, evocând gestul pe care-l fac miresele când, după nuntă, aruncă buchetul, informează Daily Mail.

Artista a început spectacolul într-o rochie elegantă, în spatele unei orchestre și a cântat melodia „On My Way”, din viitoarea comedie romantică „Marry Me”, în care va juca alături de Owen Wilson în rol principal. Cântăreața a reușit să-i șocheze pe toți atunci când s-a schimbat pe scenă și a trecut de la rochia elegantă, la o rochie de mireasă. Iubitul ei, Ben Affleck nu a fost în sală, dar a primit mesajul, căci a urmărit show-ul de acasă.

După trei mariaje, JLo așteaptă să fie cerută, din nou, în căsătorie

Jennifer Lopez a îmbrăcat rochia de mireasă vine la doar câteva zile după ce a mărturisit, în emisiunea „Today” că încă mai crede în căsătorie. „Ai vrea să mai auzi în viitor cuvintele Căsătorește-te cu mine?”, a întrebat-o Kotb.  „Nu știu. Da, cred. Adică, mă cunoști. Sunt o romantică, am fost mereu. Am fost căsătorită de câteva ori”, a spus Lopez râzând.

Jennifer Lopez a fost căsătorită deja de trei ori. Prima dată, cu Ojani Noa din 1997–1998, apoi cu Cris Judd din 2001–2003 și, cel mai recent, cu Marc Anthony, cu care s-a căsătorit în 2004 și a divorțat în 2014. În prezent se întâlnește cu Ben Affleck. Între ei este o diferență de trei ani, în favoarea actorului.

Affleck are trei copii cu fosta sa soție, Jennifer Garner: fiicele Violet Anne, 15 ani, și Seraphina Rose, 12 ani, și fiul Samuel, 9 ani, iar Lopez îi are pe gemenii Max și Emme, în vârstă de 13 ani, cu Anthony.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre