Simona Ionescu / Redactor Șef

Jennifer Lopez și Ben Affleck, împreună la petrecere. Aveau fețele împietrite. Foto

Jennifer Lopez și Ben Affleck, împreună la petrecere. Aveau fețele împietrite. Foto
Jennifer Lopez și Ben Affleck au făcut front comun pentru a participa la petrecerea de absolvire a unuia dintre copii, care a avut loc acasă la artistă. Ulterior, cei doi au plecat la casa închiriată de Ben.

Reîntâlnirea dintre Jennifer Lopez și soțul ei, Ben Affleck, s-a încheiat brusc la scurt timp după ce au plecat de la petrecerea de absolvire a liceului fiicei sale, care a avut loc la casa fostei sale soții, Jennifer Garner.

După petrecere, Lopez și Affleck au fost văzuți plecând împreună într-un Cadillac Escalade negru și îndreptându-se spre vila închiriată de 100.000 de dolari pe lună în care Affleck stă singur după ce că s-a mutat din casa conjugală. Dar, după ce a ajuns la locuință, Jennifer a fost văzută imediat urcându-se în Escalade cu asistentul ei și plecând cu mașina, lăsându-l pe Ben în urmă, au spus curioșii.

Cei doi aveau fețele împietrite

Când au ajuns la petrecerea de absolvire, cei doi aveau o față împietrită, semn că problemele din căsnicie nu au fost rezolvate. Cei doi au mai fost văzuți împreună cu două săptămâni în urmă la un eveniment cinematografic. Cu două zile înainte de acesta, Jennifer și Ben au mers la școala lui Fin, dar și atunci aveau privirile înghețate. În ultimele luni, cuplul a fost rar văzut petrecând timp împreună în public.

Ce ținute au purtat Ben și Jennifer

Jenniffer și Ben, la petrecerea lui Violet

Cântăreața a optat pentru o rochiță de vară înflorată, sandale cu toc, un colier cu inimioare de aur și o pereche de ochelari de soare supradimensionați și și-a ținut capul plecat în timp ce mergea alături de Affleck. Ben a fost îmbrăcat în costum și a avut în mână un coș mare de răchită, probabil cu cadouri pentru Violet.

Atât Ben, cât și Jennifer păreau să poarte verigheta. Cei doi au fost însoțiți de mama lui Ben, care a purtat un sacou cu imprimeu animal print peste un ansamblu complet negru.

Jennifer a fost fotografiată când își căuta casă

Jennifer Lopez a fost, de asemenea, singură la Met Gala din New York, pe 6 mai. La scurt timp după aceea, au apărut zvonuri că cei doi „pur și simplu nu au reușit să facă să funcționeze” și că se îndreaptă spre o despărțire după mai puțin de doi ani de căsnicie.

De asemenea, la începutul acestei luni s-a aflat că cei doi locuiesc separat. În condițiile în care a trecut doar un an de când Affleck și Lopez și-au cumpărat conacul de 60,85 milioane de dolari și 46.000 de metri pătrați. Dar Ben s-a mutat, iar Jennifer a fost fotografiată în timp ce căuta singură o casă în Beverly Hills pe 14 mai.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre