Simona Ionescu / Redactor Șef

Jennifer Lopez și Maluma, la momentul ”Surprize, surprize”

Jennifer Lopez și Maluma, la momentul ”Surprize, surprize”
Jennifer Lopez apare în ultima postare de pe contul ei de Instagram alături de Maluma și dă de înțeles că urmează lansarea unei piese, spre bucuria urmăritorilor săi.

„Pase lo que pase ‘toy pa’ ti…Are you ready?”, spune cântăreața în descrierea fotografiilor distribuite.

În prima imagine, aceasta apare cu brațele tonifiate și încordate, într-un body galben și colanți, completând ținuta cu o pereche de încălțăminte sport albă, cercei mari rotunzi și bineînțeles, inelul de logodnă. Artistul latin poartă o salopetă albă-florală și ține în mână o bandană roșie.

Cei doi apar în fotografii râzând pe canapea, cu partituri în mâini. Ambii cântăreți au făcut referiri la colaborarea lor, însă nici unul nu a dezvăluit numele cântecului.

Maluma a postat și el o imagine pe contul personal de Instagram, făcută pe aceeași canapea, probabil din studio-ul de muzică.

Se pare că cei doi artiști au pregătit fanilor un episod din „Surprize, surprize”.

Cu toate că numele piesei nu a fost divulgat, fanii cântăreților speculează că aceasta ar face parte din comedia romantică „Marry Me”,  în care cei doi vor apărea.

Acțiunea filmului este centrată pe un popstar (Jennifer Lopez) părăsit la altar de către logodnicul rockstar (Maluma). Povestea urmărește cum rockstar-ul și-a înșelat logodnica cu asistenta ei, apoi aceasta nervoasă fiind, a ales un străin din public (Wilson), cu care s-a căsătorit.

Talentații actori lucrează la proiect de anul trecut. Jennifer Lopez a dezvăluit într-un interviu că va avea între șase și opt cântece pe coloana sonoră oficială a filmului, la care și Maluma va contribui.

Să nu uităm că, la sfârșitul anului trecut, Jennifer Lopez a surprins total publicul venit la concertul lui Maluma de la Madison Square Garden on Friday, în New York City.  JLo (50 de ani) a apărut atunci pe scenă alături de cântărețul de 25 de ani pentru a cânta hitul No Me Ames, featuringul lui Lopez cu fostul ei soț, Marc Anthony.

Dietă cu caise: te slăbește 4 kilograme în 5 zile

Scene dramatice pe lacul unde a dispărut vedeta de la Hollywood

 

 

 

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre