Simona Ionescu / Redactor Șef

Johnny Depp dat afară din „Fantastic Beasts 3”

Johnny Depp dat afară din „Fantastic Beasts 3”
Ghinioanele se țin lanț în viața lui Johnny Depp. Actorul american Johnny Depp a anunţat vineri că se retrage din franciza „Fantastic Beasts 3”, decizia venind în urma pierderii procesului de defăimare intentat tabloidului britanic The Sun, care a scris că şi-a bătut fosta soţie.

Într-o postare pe Instagram, Johhny Depp a publicat o declarație scrisă și semnată în care arată că studioul de film Warner Bros. i-a cerut să renunţe la rolul vrăjitorului Gellert Grindelwald.

„Respect şi am fost de acord cu acea cerere”, a precizat cunoscutul actor. Solicitarea studioului de film are loc în contextul în care același tabloid, The Sun,  criticase distribuirea starului hollywoodian în franciza cinematografică „Fantastic Beasts 3”.

Agresivitatea lui Depp, probată în instanță

Johnny Depp, în vârstă de 57 de ani, devenit celebru graţie unor roluri interpretate într-o serie de filme de mare succes, precum „Edward Scissorhands” (Edward Mâini-de-foarfece) şi cele din franciza „Pirates of the Caribbean” (Piraţii din Caraibe), a dat în judecată News Group Newspapers, editorul tabloidului The Sun, şi pe unul dintre jurnaliştii acestuia, Dan Wootton, pentru un articol din 2018 în care se afirma că actorul a fost violent cu cea de-a doua soţie a lui, actriţa Amber Heard, în vârstă de 34 de ani.

Luni, 2 noiembrie, Depp a pierdut procesul intentat tabloidului după ce un judecător de la Curtea Supremă din Londra a decis că acuzaţiile publicate de ziar erau „substanţial adevărate”. Pe durata procesului au fost audiate părțile implicate, dar și o serie de martori, iar în plus au fost prezentate probe.

Război cu troli și fani pe Twitter

Fanii lui Johnny Depp au lansat un adevărat război pe Twitter împotriva lui Amber Heard spunând „Sper să arzi în iad”, după ce vedeta lor preferată nu numai că a pierdut procesul cu The Sun, dar a fost și dată afară din ultima producție în care era angajată, urmare a acestui fapt. Aceștia au bombardat-o pe Amber Heard cu mesaje care îi spuneau că o doresc moartă.

Un tweet spunea astfel: „#AmberHeardisAnAbuser tu mare c*** Sper să arzi în iad pentru tot ce ai făcut … #JusticeForJohnnyDepp. Johnny este un tip uimitor care merită mai mult. AMBER VEI PLĂTI PENTRU ASTA!”

Un alt fan al vedetei de la Hollywood a scris:  „Sper că Amber Heard va fi lovită de un autobuz și va muri pentru ceea ce a făcut”. Într-un atac deosebit de dur, un troll online a scris despre mama lui Heard, Paige Parsons, care a murit la începutul acestui an: „Dacă mama ta ar putea vedea ce faci, ar fi bucuroasă să moară”.

Amber Heard a fost copleșită de atacuri online încă de la primele declarații cu privire la agresivitatea fostului ei soț. În august, Heard a depus actele în instanță în care îl acuză pe Depp că ar fi „condus” o campanie online împotriva ei și ar fi aranjat ca ea să fie „înecată cu atacuri online” în timpul procesului lor cu privire la abuzurile domestice, desfășurat la Înalta Curte din Londra.

Ea a mai susținut – în documentele depuse instanței americane, care fac parte dintr-o cerere reconvențională depusă în Virginia, unde Depp o dă în judecată pentru defăimare – că vedeta și fostul său avocat, Adam Waldman, au încercat să o „hărțuiască și să îi provoace daune” în timpul procesului de calomnie care a durat trei săptămâni.

Sursa foto: Instagram

Kylie Jenner a fost încoronată! I-a întrecut pe toți membrii clanului Kardashian

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre