Simona Ionescu / Redactor Șef

Johnny Depp îi arată lui Amber Heard ce a pierdut. Actorul e pus pe schimbări majore

Johnny Depp îi arată lui Amber Heard ce a pierdut. Actorul e pus pe schimbări majore
Johnny Depp s-a neglijat pe sine în ultimii ani, însă acum se pare că s-a hotărât să-i arate lui Amber Heard ce a pierdut, astfel că a început o serie de schimbări majore. Câteva dintre ele sunt deja vizibile.

Johnny Depp se apropie de vârsta de 61 de ani și se pare că îi arată lui Amber Heard ce a pierdut după divorț. Actorul trece printr-o perioadă de schimbări importante, care par să-i facă numai bine. Recent, la premiera din UK a filmului francez Jeanne Du Barry, Johnny Depp a pășit pe covorul roșu cu un look schimbat radical. 

De ceva timp, Johnny Depp locuiește în Londra și se pare că acest lucru îi priește, căci a fost inspirat să facă o serie de schimbări. În luna februarie, actorul a fost văzut la filmările „Modigliani” afișând un aspect total dezordonat, cu haine largi, o căciulă colorată în cap și părul neîngrijit. La două luni distanță însă, Depp a afișat o nouă imagine. 

Johnny Depp a slăbit și și-a schimbat look-ul 

La premiera filmului, în care Depp joacă rolul lui Ludovic al XV-lea, acesta a apărut vizibil mai slab, dar și îmbrăcat în haine care îl avantajau și scoteau în evidență. Johnny Depp a pășit cu încredere pe covorul roșu într-un costum elegant care i-a pus noua silueta în evidență. Actorul și-a completat ținuta cu un palton gri și pantofi negri, însă detaliul care a atras atenția a fost noua lui tunsoare, având părul mult mai scurt și mai îngrijit.

Johnny Depp a afișat mult timp o imagine neîngrijită
Sursa foto: DailyMail

„El locuiește de ceva timp în Marea Britanie și are un stil de viață mai curat decât avea în trecut”, a spus unul dintre apropiații lui Depp pentru DailyMail. „S-a tuns cu aproximativ două săptămâni în urmă, când filma o campanie pentru Dior”, a completat sursa. 

Depp, boicotat de Hollywood ani întregi pe fondul scandalului cu Amber Heard 

Johnny Depp a fost boicotat ani întregi din cauza acuzațiilor de violență domestică lansate de fosta soție, actrița Amber Heard. Dezamăgit și cu cariera în cădere liberă, nu este de mirare că actorul ajunsese să se neglijeze de sine. Însă odată ce a câștigat procesul cu Heard, iar imaginea i-a fost curățată, Johnny Depp se pare că a prins curaj și s-a hotărât să îi arate lui Amber ce a pierdut. 

Johnny Depp arată senzațional după ce a slăbit și și-a schimbat stilul vestimentar.
Sursa foto: DailyMail

Și sincer vorbind, îi iese de minune, căci noul stil i se potrivește mănușă. La premiera filmului Jeanne Du Barry de la Cannes de anul trecut, Depp a fost întrebat dacă s-a simțit boicotat. A  răspuns că acestea sunt „doar sunete lipsite de substanță”. „Nu am revenit de nicăieri, pentru că nu am plecat nicăieri”, a afirmat actorul la momentul respectiv.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre