Simona Ionescu / Redactor Șef

Johnny Depp iubește din nou. O cehoaică l-a prins în mrejele ei

Johnny Depp iubește din nou. O cehoaică l-a prins în mrejele ei
Au trecut doi ani de la procesul tumultos prin care starul de la Hollywood a trecut, cu fosta soție Amber Heard. Procesele ce au urmat i-au zdruncinat serios cariera, însă actorul și-a revenit și a regăsit pofta de viață.

După turneul cu trupa sa rock, cea mai nouă veste despre vedetă este că Johnny Depp iubește din nou. O cehoaică din Praga l-a prins în mrejele ei. Aceasta este cu 33 de ani mai tânără decât el și a deschis, recent, propria afacere în capitala Republicii Cehe. Tânăra este make-up artist dar și model de succes. Frumusețea o recomandă.

Johnny Depp iubește din nou: se sărută pe stradă

Johnny Depp, în vârstă de 61 de ani, are o nouă parteneră la doi ani după procesul său intens mediatizat, declanșat de divorțul de Amber Heard. Tabloidul britanic Daily Mail afirmă că noua iubită a lui Johnny Depp este Iuliia Vlasova, un estetician și model din Cehia, de doar 28 de ani. Aceasta a fost văzută de mai multe ori în compania actorului în ultimii ani, după ce s-au cunoscut în 2021.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iuliia V (@im__iuliia)


Surse apropiate lui Depp au confirmat că relația este „ocazională” și că cei doi s-au întâlnit „sporadic” în ultimii doi ani. Cu toate acestea, se pare că povestea lor a avansat și sunt gata să treacă la o nouă etapă. Cel mai recent, au fost văzuți împreună joia trecută, când au fost surprinși sărutându-se în plină stradă. Cu toate acestea, Depp nu pare dornic să se afișeze oficial alături de cea care l-a cucerit.

Nici tânăra nu dorește expunere. Supărată pe faptul că apropiații ei au dezvăluit presei detalii din viața sa intimă, Iuliia a avut, marți, o reacție publică. „Prieteni, vă rog să vă abțineți de la a da interviuri jurnaliștilor cu privire la mine și la viața mea personală. Înțelegerea și respectul dvs. pentru intimitatea mea vor fi apreciate”, a notat aceasta pe Instagram Stories.

Cine e cehoaica ce l-a prins în mreje pe starul de la Hollywood

Iuliia Vlasova locuiește în Praga, unde deține și un studio de machiaj și coafură. Acolo l-a întâlnit pentru prima dată pe actor în august 2021, la cea de-a 55-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Karlovy Vary, conform sursei menționate anterior. Pe conturile de socializare tânăra blondă își etalează formele superbe și fotografii din diverse campanii în care a fost implicată ca model.

Noua iubită a lui Johnny Depp are 28 de ani și trăiește în Praga (Instagram)

Este posibil ca Johnny Depp să nu dorească o expunere prea mare a noii sale relații având în vedere mediatizarea extremă pe care a trăit-o în ultimi ani, legat de divorțul și acuzațiile lansate de fosta sa soție.

Amintim că în 2019, Johnny Depp a dat-o în judecată pe fosta soție Amber Heard pentru defăimare în urma unui articol editorial din decembrie 2018 publicat în The Washington Post, în care Heard s-a referit la sine ca la „o figură publică reprezentând abuzul domestic”.

Johnny Depp și-a revenit în carieră, după procese

Procesul, care a început în iunie 2022, a expus detalii private despre căsnicia, divorțul și finanțele fostului cuplu. Mulți au fost atunci de părere că acest proces avea să pună capăt carierelor lor.

Johnny Depp și Iuliia Vlasova, 28 de ani, au fost surprinși sărutându-se pe stradă, zilele trecute (Instagram / Daily Mail)

Procesul controversat s-a încheiat cu o sentință care în cele din urmă a fost mai favorabilă lui Depp. Depp a câștigat toate cele trei acuzații de defăimare împotriva lui Amber Heard, iar juriul i-a acordat daune în valoare de peste 10 milioane de dolari. Juriul i-a acordat și lui Heard două milioane de dolari pentru contracauțiunea sa împotriva lui Depp.

După încheierea procesului, Depp, în vârstă de 61 de ani acum, a reușit să își resusciteze cariera. El a jucat în lungmetrajul „Jeanne du Barry”, care a avut premiera anul trecut, la Festivalul de Film de la Cannes. În paralel, a făcut un turneu cu trupa sa, Hollywood Vampires, ajungând inclusiv în România. Între timp, Heard, acum în vârstă de 38 de ani, s-a retras în mare măsură din ochii publicului, mutându-se, cu fiica ei, în Spania.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre