Simona Ionescu / Redactor Șef

Viorica și Ioniță de la Clejani se lăudau de mult cu asta, acum avem dovada. Cum au ajuns prieteni la cataramă cu Johnny Depp

Viorica și Ioniță de la Clejani se lăudau de mult cu asta, acum avem dovada. Cum au ajuns prieteni la cataramă cu Johnny Depp
De multe ori Ioniță de la Clejani sau fiul său, s-au lăudat cu prietenia cu Johnny Depp. Juniorul Clejanilor a avut declarații multe pe tema aceasta, dar în momente mai „turbulente”, așa că, poate nu multă lume l-a băgat în seamă, iar unii au crezut doar că fabulează.

După evenimentul de la începutul acestui weekend, lucrurile intră într-o altă lumină. Celebrul actor de la Hollywood chiar e în relații foarte apropiate cu Clejanii. Ba mai mult, aceștia l-au și îmbrăcat pentru concert. Evident, în straie românești autentice. Viorica de la Clejani i-a oferit o ie, în timp ce soțul ei, Ioniță, i-a dat artistului un chimir.

Celebrul actor a împlinit 60 de ani în România

Johnny Depp a concertat la Romexpo, alături de trupa Hollywood Vampires, cu care face în prezent un turneu european. Johnny Depp a avut parte de un moment emoționant și surprinzător în timpul spectacolului, care a fost oprit de fanii care i-au cântat ,,La multi ani”, deoarece actorul tocmai împlinea 60 de ani. Turneul trupei Hollywood Vampires va continua în Europa în urmatoarele doua luni, încheindu-se pe 23 iulie in Germania. Ulterior, vedetele vor concerta trei zile in Statele Unite.

Clejanii au petrecut cu Johnny Depp. Și au postat imaginile pe internet

De la concertul lui Johnny Depp nu au lipsit membrii familiei Clejanilor. Margherita de la Clejani a fost la concertul lui Johhny Depp, alături de părinții săi.

Margherita de la Clejani a avut acces în backstage la concertul lui Johnny Depp și s-a fotografiat alăpturi de acesta

Cu toții s-au fotografiat alături de vedetă de Hollywood, iar apoi au publicat imaginile pe rețelele de socializare. Acum a văzut toată lumea că nu erau doar povești, Johnny Depp chiar are o relație foarte apropiată cu familia Clejanilor.

Actorul are o relație specială cu Viorica și Ioniță de la Clejani, ei cunoscându-se din America, iar în trecut, Margherita și Fulgy l-au cunoscut pe actorul care l-a interpretat pe piratul Jack Sparrow și a traversat un divorț urmat de procese dure cu fosta sa soție, Amber Heard.

Depp a îmbrăcat o ie primită de la  Viorica de la Clejani

Johnny Depp a făcut spectacol joi seara în București. Actorul a venit însoțit de Alice Cooper și Joe Perry, alături de care a înființat trupa rock Hollywood Vampires. Starul american a urcat pe scenă îmbrăcat într-o ie tradițională românească. Pe aceasta a primit-o în dar de la Viorica de la Clejani.

Viorica de la Clejani l-a îmbrăcat pe Johnny Depp, pentru concert, în ie

„Eu am ales-o și e cu ea pe scenă acolo, uite! Am făcut poze și sunt cea mai fericită! l-am luat în brațe, l-am pupat!!! Marele actor Johnny Depp, a purtat aseară pe scenă ia traditională românească cu broderii de culoare neagră, aleasă si oferită de Viorica si chimirul din piele ales de mine. Gustul aromat al palincii de gutui le-a plăcut Vampirilor de la Hollywood și o să iubească si mai tare România și muzica noastră! Happy Birthday, Johnny”, a scris Viorica de la Clejani pe Facebook.

Cum au ajuns prieteni la cataramă Ioniță și Viorica de la Clejani cu Johnny Depp

Povestea prieteniei dintre Johnny Depp și Taraful Clejanilor a apărut pe platourile de filmare. Ei s-au întâlnit la filmările peliculei „The Man Who Cried”. În film era nevoie de un taraf, pentru că în cadrul unei secvențe, Depp își duce iubita la el în șatră și o prezintă familiei. La cererea sa, cântă și ea o melodie acompaniată la acordeon de Ioniță de la Clejani. În timpul filmărilor, între ei s-a legat o prietenie instantanee. După terminarea scenelor, Viorica și Ioniță de la Clejani au petrecut alături de starul de la Hollywood, și de atunci au menținut relația vie.

Viorica și Ioniță de la Clejani s-au împrietenit c u Johnny Depp pe platourile de filmare

„Acordeonul meu s-a spart, dupa ce filmasem in ploaie. Apoi, acest mare artist mi-a făcut cadou un acordeon nou. De ziua mea de naștere. După aceea, am cântat pentru Johnny la Paris. Iar el avea lacrimi în ochi atunci când soția mea a cântat pentru el un cântec tradițional țigănesc. De asemenea, am cântat pentru el și în clubul lui, The Viper Roomcare, pe Sunset Boulevard din Hollywood, dar am cântat și în casa lui din Los Angeles”, a povestit Ioniță de la Clejani.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre