Simona Ionescu / Redactor Șef

Johnny Depp și degetul mușcat. Actorul a rămas și cu o tinichea de coadă

Johnny Depp și degetul mușcat. Actorul a rămas și cu o tinichea de coadă
Un filmuleț descoperit și publicat pe TikTok arată că Johnny Depp a fost întrebat despre degetul său bandajat de un grup de copii. Aceștia și-au dat seama ulterior de legătura cu „bătăile” pe care i le dădea fostei soții.

Clipul, distribuit de un fan pe TikTok, îl arată pe actorul îmbrăcat în căpitanul Jack Sparrow din celebra serie de filme Pirații din Caraibe vizitând copii din spitale, în 2015.

Actorul în vârstă de 57 de ani, avea unul dintre degete înfășurat într-un bandaj. Unul dintre copii pe care îi vizita l-a întrebat ce s-a întâmplat cu degetul bandajat.

„Degetul meu? L-am învinețit foarte rău. L-am mâncat. L-am mușcat. Eram înfometat! Unghia nu era bună”, a spus Johnny Depp.

Fanul care a distribuit clipul pe TikTok a adăugat textul  „Dacă am fi știut atunci …”, deasupra.

Procesul lui Johnny Depp

La începutul acestui an, Johnny Depp a fost subiectul multor discuții din presă și din mediul online, din cauza procesul de calomnie a actorului împotriva News Group Newspapers. Depp i-a dat în judecată pentru o poveste publicată în The Sun în anul 2018, care l-a etichetat drept „bătăuș de neveste”.

După ce a ascultat toate probele, un judecător de la High Court din Londra a constatat că Johnny Depp a bătut-o pe fosta soție, Amber Heard, de 12 ori. Judecătorul a acordat victoria editorului, spunând: „Am constatat că marea majoritate a presupuselor agresiuni ale doamnei Heard din partea domnului Depp au fost dovedite la standardele civile”. 

Domnul judecător Nicol a respins afirmația actorului, spunând că News Group Newspapers a dovedit că ceea ce se află în articol este „substanțial adevărat”.

Judecătorul a spus: „Reclamantul nu a reușit în acțiunea sa pentru calomnie. Inculpații au arătat că ceea ce au publicat era substanțial adevărat. Am ajuns la aceste concluzii examinând în detaliu cele 14 incidente pe care se bazează inculpații, precum și considerațiile generale pe care reclamantul le-a prezentat, pe care ar trebui să le iau în considerare”.

Jenny Afia de la firma de avocatură Schillings, care l-a reprezentat ​​pe Depp în acest caz, a declarat într-un comunicat: „Această decizie este pe atât de perversă, pe atât de uluitoare. Cea mai îngrijorătoare este dependența judecătorului de mărturia lui Amber Heard și nerespectarea muntelui de contra-probe din partea ofițerilor de poliție, a practicienilor medicali, a fostului ei asistent, a altor martori necontestați și a unei serii de probe documentare care au subminat complet acuzațiile, punct cu punct. Toate acestea au fost trecute cu vederea”.

Beyoncé, Taylor Swift și Dua Lipa, cele mai multe nominalizări la Premiile Grammy 2021

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre