Simona Ionescu / Redactor Șef

Josephine Ana Maria este numele ales de Smiley și Gina pentru fetița lor. Ce a mărturisit mămica

Josephine Ana Maria este numele ales de Smiley și Gina pentru fetița lor. Ce a mărturisit mămica
De când a rămas însărcinată Gina Pistol, fanii erau extrem de curioși în legătură cu ce nume va purta copilul. Frumoasa mămică a făcut în sfărșit public numele micuței.

Gina a postat pe contul său de Instagram o imagine cu certificatul de naştere al micuţei, dar şi o imagine de la ecografie.

Gina Pistol a postat certificatul de naștere al micuței alături de o ecografie

Gina Pistol a deslușit misterul. Pe micuță o cheamă Josephine Ana Maria. Frumoasa mămică le-a mulțumit tuturor oamenilor din mediul online pentru susținere și pentru gândurile lor frumoase.

„Le mulțumim tuturor oamenilor noștri care ne-au trimis un gând bun prin inimile lor, prin comentarii, celor care ne-au susținut sau încurajat. Suntem bine, sănătoși, acasă, iar asta e minunat”, le-au transmis Gina și Smiley comunității din mediul online.

Josephine seamănă cu Gina

Smiley a povestit despre cum e viața de tătic. Artistul mărturisește că, momentan, fetița doarme cu ei în cameră. Josephine este cuminte și liniștită. Se pare că bebelușa seamănă cu mămica ei.

„Nu prea o lăsăm singură deocamdată, doarme cu noi. Nu doarme cu noi în pat. Mai e un pătuț lângă patul nostru. Mai avem un pătuț și în camera ei. E cuminte, liniștită. În afară de momentele în care are gaze sau îi e foame. Seamănă cu Gina. Suntem extrem de bucuroși, e o fericire pe care nu am am trăit o niciodată în viața noastră. 

Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina și-a revenit foarte bine. Fetița noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. 

Și atunci când te trezești la 4 dimineața o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naște copilul tău îți dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”, a dezvăluit Smiley în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Virgil Ianțu adună campionii. Cei mai buni din cei mai buni vin la emisiune

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre