Simona Ionescu / Redactor Șef

Julia Roberts și George Clooney și-au luat „Bilet spre Paradis”. Din iunie pe Netflix

Julia Roberts și George Clooney și-au luat „Bilet spre Paradis”. Din iunie pe Netflix
Julia Roberts și George Clooney, doi actori celebri ai lumii și-au unit forțele în filmul „Bilet spre Paradis”, care se lansează pe platforma de streaming Netflix.

Comedia romantică în care joacă extraordinar Julia Roberts și George Clooney a fost lansată în cinematografe în 2022, iar din iunie 2024 este disponibilă abonaților Netflix. George Clooney și Julia Roberts au fost încântate de noua colaborare.

Vedetele joacă rolul unui cuplu divorțat și certăreț, care își unește însă forțele pentru a sabota nunta fiicei lor, tânăra Lily (Kaitlyn Dever). Tânăra a plecat cu prietena ei în Bali pentru a serba absolvirea facultății, dar s-a îndrăgostit nebunește de un localnic și vrea să-și unească destinul cu al acestuia. Un lucru pe care George Clooney și Julia Roberts vor face tot ce vor putea ca să-l împiedice.

Colegii spun că a fost o „bucurie” să lucreze alături de cele două vedete

În exclusivitate pentru RadioTimes.com, Kaitlyn Dever care o interpretează pe fiica personajelor lui Clooney și Roberts a fost întrebată cum se simte în prezența celor două vedete.

„Odată ce îi întâlnești efectiv și începi să faci scenele, intri într-un fel de flux și chimia din scenă pare foarte ușoară. (…)

Adică, sunt George Clooney și Julia Roberts într-un singur film și asta înseamnă mult. Este pur și simplu un lucru uimitor să stai în preajma lor, energia lor împreună este atât de specială. Le place să-i facă să râdă pe toți cei din jurul lor. A fost o experiență cu adevărat specială.”, a spus aceasta.

„Și sunt dansatori buni, transpirația era reală, de parcă se implicau cu adevărat”

Julia Roberts și George Clooney în Bilet spre paradis

La rândul său, Billie Lourd, care joacă rolul celei mai bune prietene a personajului lui Dever, a vorbit despre o scenă în care a fost uimită de Clooney și Roberts: când au început un dans destul de energic în mijlocul unui joc de beer pong.

„Acea scenă de beer pong… au fost extraordinari. Practic, totul a fost improvizație, iar George Clooney este arzător la beer pong. Mi-aș dori să pot juca beer pong așa. A fost o seară foarte distractivă. Și sunt dansatori buni, transpirația era reală, de parcă se implicau cu adevărat”, a spus actrița.

„A fost pur și simplu uimitor să îi văd lucrând. Sunt niște profesioniști”

Un alt star al filmului, actorul Lucas Bravo din „Emily in Paris” a descris lucrul cu Clooney și Roberts ca fiind „suprarealist”, mărturisind că se tot aștepta ca filmul să nu se realizeze în ultimul moment.

„Când am auzit vestea, nu am crezut niciodată cu adevărat. Și apoi, când am ajuns pe platou, ei se străduiesc atât de mult să facă acest platou atât de sigur și ca toată lumea să fie la același nivel.

„Este cea mai uimitoare experiență pe care am avut-o pe platou”

Și a fost pur și simplu uimitor să îi văd lucrând. Sunt niște profesioniști. (…) Lucrează ca niște copii mici care vin pe platou. Sunt entuziasmați de orice, George tocmai îl ajută pe decoratorul de platou să pună la loc niște lucruri, sunt o parte atât de importantă a dinamicii de pe platou. Și cred că asta îți dorești când ești la acest nivel al carierei tale. Tu stabilești tonul pe platou… Este cea mai uimitoare experiență pe care am avut-o pe platou”, a spus actorul.

Sursă foto: www.radiotimes.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre