Simona Ionescu / Redactor Șef

Juratul de la Chefi la cuțite, cu ochii în lacrimi. A povestit care a fost cel mai greu moment al vieții

Juratul de la Chefi la cuțite, cu ochii în lacrimi. A povestit care a fost cel mai greu moment al vieții
Unul dintre jurații emisiunii Chefi la cuțite trece printr-o situație complicată. A explicat totul cu ochii în lacrimi.

Juratul de la Chefi la cuțite, Orlando Zaharia a povestit cu lacrimi în ochi despre băiatul său, care va împlini în curând 18 ani.

Chef Orlando Zaharia a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre boala pe care o are fiul său. Andreas, cel mai important lucru din viața bucătarului și a soției sale, a avut probleme mari cu sănătatea încă de când era copil. Chef Orlando s-a decis să spună prin ce situație trece, după ce în platou s-a prezentat o concurentă care se lupta de patru ani cu o formă gravă de lupus.

Bucătarul a mărturisit atunci că și fiul său are probleme de sănătate de când era doar un bebeluș și nu a mâncat niciodată în viață ceva dulce. Andreas, care va împlini în curând vârsta de 18 ani este intolerant la gluten și fructoză.

„Nu a mâncat o bomboană sau ceva dulce în viața lui”

Chef Orlando Zaharia și problemele pe care le are băiatul său. Sursă foto: instagram

„Băiatul meu nu are voie să mănânce fructoză, zahăr, gluten. (…) El nu a băut un suc în viața lui. Nu a mâncat o bomboană sau ceva dulce în viața lui. Când era mic, el nu putea să spună că nu vorbea, dar vomita și i se făcea rău și noi nu știam de la ce”, a spus bucătarul. Orlando Zaharia susține că cel mai greu moment din viața lui a fost atunci când copilul a ajuns la spital cu insuficiență hepato-renală

„Eu eram pe val, lucram la președinție și nimeni nu putea să mă ajute și doctorii fugeau de mine. Am dormit împreună cu soția mea într-o mașină, în curtea spitalului, până când și-a revenit”, a povestit Orlando Zaharia, la Chefi la cuțite.

Andreas a învățat să trăiască cu această problemă

După multe căutări a găsit un medic care a reușit să-l stabilizeze și de atunci lucrurile au revenit la normal, iar Andreas a învățat să trăiască cu boala. Dar drumul a fost lung și foarte greu. „Noi nu știam și când, ca orice mamă, începi diversificarea și îi dai tot felul de alimente (…) La un moment dat, a căzut într-o perioadă de totală somnolență (…) I-am făcut și biopsie hepatică, am umblat foarte mult ca să descoperim toate lucrurile astea… doi ani și jumătate”, s-a destăinuit bucătarul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre