Simona Ionescu / Redactor Șef

Jurnalistul Christian Sabbath, probleme cu legea. Dintr-o glumă prostească a ajuns să dea cu subsemnatul

Jurnalistul Christian Sabbath, probleme cu legea. Dintr-o glumă prostească a ajuns să dea cu subsemnatul
Unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori, Christian Sabbath, trece prin momente grele. De ce a ajuns la poliție.

O discuție aprinsă l-a pus pe Christian Sabbath într-o situație în care nu a mai fost niciodată până acum. A fost chemat în instanță.

Christian Sabbath, probleme cu legea. Dintr-o glumă prostească a ajuns să dea cu subsemnatul

E căsătorit de opt ani cu soția sa, un fost manechin și părea că are o viață de familie demnă de invidiat. Asta până ieri, când o știre a bubuit. Christian Sabbath ar fi fost violent cu soția sa, iar aceasta a cerut ordin de restricție. Prezentatorul a dat un interviu lămuritor pentru jurnaliștii de la Fanatik, unde a explicat totul.

Potrivit acestuia, toată povestea a început în momentul în care între el și soția sa a avut loc o ceartă puțin mai aprinsă. Motivul? Gelozia acesteia, cauzată de niște mesaje pe care prezentatorul le-ar fi primit de la admiratoare. Un caz asemănător cu al lui Marian Vanghelie cu Oana Mizil.

„Mi-a mai spart un Iphone, cred că trebuie să schimb marca, îmi poartă ghinion”

”Ea era nervoasă pentru că tot primesc tot felul de mesaje pe Facebook de la admiratori/admiratoare. Mi-a cerut telefonul, eu nu am vrut să îl dau. Mi-a zis că dacă nu i-l dau sună la Poliție, eu i-am zis să o facă. A venit Poliția, ne-am dus la secție. Ea nu a știut, e ca în filmele cu Stan și Bran. Revenind…

Am ajuns la Poliție, ea într-o cameră, eu în cealaltă, caz de violență domestică. (…) Nu aveam ce să ascund în telefon, nici măcar nu are parole telefonul. Oricum a văzut mesajele. Dar asta nu e prima scenă, mi-a mai spart un Iphone, cred că trebuie să schimb marca, îmi poartă ghinion.

A fost mai mult o ambiție… Și eu sunt gelos, și ea este geloasă…”, a declarat Christian Sabbagh. Ce s-a întâmplat mai departe? Soția a cerut ordin de restricție, iar azi, pe 7 octombrie, Christian trebuie să se prezinte în fața instanței.

„Când a realizat ce se întâmplă, mi-a spus să vin acasă”

Pe de altă parte, Christian spune că atunci când soția și-a dat seama de gravitatea situației, l-a sunat și i-a spus să vină acasă. Cei doi s-au împăcat, însă dosarul rămâne dosar. ”A vrut să își retragă declarația, dar dosarul își urmează cursul, a plecat de la Poliție la Parchet, de la Parchet la instanță.

Oricum ne împăcăm, dar dintr-o glumă tâmpită, dintr-un puseu, dintr-o ambiție se ajunge la o nenorocire. I-am și spus „Băi, Iulia, mi-ai făcut un cadou de nu ai idee. M-ai făcut de râsul lumii, oamenii o să creadă că sunt un bătăuș”. Dar asta e… O să îi fac cadou toate articolele, i le pun frumos în ramă… Și îi duc și un buchet de flori, bineînțeles… Oricum, am iertat-o, este diamantul meu. Și copiii, normal”, a mai declarat Sabbagh.

Sursă foto: capital, ciao

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre