Simona Ionescu / Redactor Șef

Justin Bieber disperat de fane. Pentru ce le dă în judecată

Justin Bieber disperat de fane. Pentru ce le dă în judecată
Justin Bieber a anunțat că le dă în judecată pe două fane, pentru că îl defăimează pe o rețea de socializare. Acestea l-au acuzat de agresiune sexuală, la peste cinci ani distanță de la presupusa comitere a faptelor.

Cântărețul le cere celor două câte 10 milioane de dolari daune, pentru defăimare. Bieber, în vârstă de 26 de ani, a deschis proces și le acuză pe cele două pârâte de acțiuni ”rău intenționate”. Acesta a mai făcut public faptul că are ”dovezi documentare incontestabile” care dovedesc că acuzațiile sunt ”minciuni scârboase, fabricate”.

Unul dintre acuzați, o tânără, a spus că starul pop a agresat-o în timp ce se afla în Austin, Texas, în vizita festivalului South by Southwest (SXSW) în 2014. Presupusul atac a avut loc într-o cameră de hotel Four Seasons, însă, potrivit documentelor prezentate de Bieber în instanță,  acesta nu a avut niciodată o cameră la hotel, ci a rămas în schimb pe o proprietate din apropiere, închiriată, împreună cu iubita sa din acea perioadă, Selena Gomez.

Danielle, susține că Bieber i-a cerut ei și prietenilor ei să meargă în camera sa de la Four Seasons. Ea spune că atunci avea 21 de ani, iar Bieber, 20. ”Eu și prietenii mei ne bucuram de petrecere. Un bărbat ne-a abordat și ne-a întrebat dacă vrem să-l cunoaștem pe Justin. Normal că am spus da. Justin m-a convins să nu spun nimic nimănui, pentru că altfel voi avea probleme legale serioase. Apoi mi-a spus să vin în pat alături de el. Atunci mi-am zis: Cum poate să fie asta ceva normal?”.

”De obicei nu reacționez la astfel de situații, am avut de-a face cu tot felul de acuzații în cariera mea, însă după ce am vorbit cu soția mea și cu echipa mea am decis să lămuresc lucrurile. Zvonurile sunt zvonuri, dar abuzul sexual este ceva grav. Am vrut să vorbesc imediat, dar din respect pentru atâtea victime care au fost sau sunt abuzate, am vrut să adun toate dovezile înainte de a scrie declarația. Vreau să fie clar, nu este niciun adevăr în această poveste.

Vă voi arăta imediat că nici măcar nu am fost prezent în locația respectivă. Această poveste este imposibilă și împreună cu Twitter și cu autoritățile vom lua măsurile legale necesare”, a scris Justin Bieber pe Twitter. El a prezentat o serie de fotografii, bonuri și chitanțe și a anunțat că o va da pe tânără în judecată.

Al doilea acuzator este tot o femeie. Aceasta susține că ar fi fost agresată de Bieber în 2015, în New York, când artistul se afla în oraș pentru Gala Met. Este vorba de o tânără care îl aștepta adesea la intrarea în hoteluri, un super-fan. Ulterior, tânăra a recunoscut pe Twitter că nu l-a cunoscut niciodată pe Bieber după data presupusului atac. Potrivit presei americane, Bieber consideră că totul e aranjat și că tinerele care îl acuză de agresiune lucrează, de fapt, împreună., pentru a-l defăima.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre