Simona Ionescu / Redactor Șef

Justin Bieber înapoi la viața socială. Cum și-a petrecut ziua celebrul artist

Justin Bieber înapoi la viața socială. Cum și-a petrecut ziua celebrul artist
Justin Bieber și-a petrecut toată perioada carantinei cu soția sa Hailey. Cântărețul s-a reîntâlnit recent cu prietenii, întrucât aceștia revin la viața lor socială, o dată cu redeschiderea restaurantelor din Los Angeles.

A prezentat duminică un look interesant, purtând o pereche de pantaloni roz, în timp ce a condus-o pe Hailey într-un Lamborghini la cina cu prietenii de la Catch LA din West Hollywood. Tânărul în vârstă de 26 de ani a îmbrăcat un pulover gri peste o cămașă albă cu butoni.

Hailey, în vârstă de 23 de ani, a optat pentru o pereche de pantofi stiletto cu toc înalt, asortați cu un blazer de dimensiuni mari.

Revenirea la viața socială din Los Angeles

Justin a distribuit o fotografie de grup de la cina cu prietenii, inclusiv cu stilista Maeve Reilly, scriind: „Eu și echipa mea”.

Ulterior a postat pe Instagram și un selfie în oglindă, fără cămașă, arătându-și abdomenul în pantalonii roz.

Hailey a postat și ea un selfie în oglindă, pe Instagram Storys, arătându-și mijlocul subțire: „Înapoi acasă în @eterne”. Ea a postat o altă imagine în povestea ei, pe drumul lor spre cină, cu Justin pe scaunul șoferului, scriind: „jeeeeeeez”.

Justin Bieber delicventul

Artistul a încălcat, de asemenea, câteva reguli de circulație pentru a posta un videoclip, stând doar cu o mâna pe volanul mașinii de lux. În prealabil, el a fost reperat în jurul unei alte „jucării”, o motocicletă personalizată cu logo-ul mărcii sale, Drew House.

Justin a îmbrăcat un tricou roșu, cu pantaloni maro și o pereche de papuci Nike roșii, în timp ce se plimba prin Beverly Hills. S-a menținut în siguranță pentru că și-a pus o cască elegantă de motocicletă neagră, în timpul plimbării sale prin cartierul de lux.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre