Simona Ionescu / Redactor Șef

Justin Timberlake a anunțat anularea concertului cu 30 de minute înainte să înceapă. Fanii sunt revoltați

Justin Timberlake a anunțat anularea concertului cu 30 de minute înainte să înceapă. Fanii sunt revoltați
Justin Timberlake și-a amânat spectacolul din Newark, New Jersey, cu 30 de minute înainte să înceapă. Decizia artistului i-a supărat foarte rău pe fani.

Justin Timberlake, în vârstă de 43 de ani a anunțat că nu va urca pe scena de la Prudential Center marți, 8 octombrie, cu doar o jumătate de oră înainte de începerea concertului. Artistul a promis că va reprograma spectacolul.

„Am suferit o accidentare, care mă împiedică să cânt”

„Îmi pare foarte rău că am amânat spectacolul din seara asta. Am suferit o accidentare, care mă împiedică să cânt. Sunt atât de dezamăgit să nu vă văd pe toți, dar lucrez pentru a reprograma ASAP.

Promit să mă revanșez față de voi și să vă ofer spectacolul pe care îl meritați. Vă mulțumesc pentru înțelegere. Apreciez întotdeauna sprijinul vostru întotdeauna”, a scris Timberlake pe contul său de socializare. Cu câteva ore mai devreme însă, cântărețul a distribuit un clip în care sărea împreună cu amicul său, gazda de noapte Jimmy Fallon.

„Frate, mi-am vândut câinele ca să merg în seara asta”

Imediat după anunț, participanții la concert au trimis comentarii furioase, multe persoane exprimându-și dezamăgirea că au așteptat până în al unsprezecelea ceas. „30 de minute înainte de deschiderea ușilor?”, a spus un fan enervat.  

„Frate, mi-am vândut câinele să merg în seara asta”, a scris un alt fan. Altă persoană a dat vina pe Fallon: „Acest lucru ce se întâmplă noaptea după ce stai cu Jimmy”. Gazda tv a fost numită o „influență proastă” asupra lui Timberlake.

Cântărețul nu a oferit detalii despre accident și nu este clar dacă va cânta la următorul său concert programat în Philadelphia, vineri, 11 octombrie.

Turneul său mondial „Forget Tomorrow” este programat să continue în America de Nord până la 3 februarie 2025. În martie, Justin și-a lansat cel de-al șaselea album „Everything i thought it was”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri