Simona Ionescu / Redactor Șef

Justin Timberlake, pus să stea ca un cocostârc în fața polițiștilor. A fost prins beat la volan

Justin Timberlake, pus să stea ca un cocostârc în fața polițiștilor. A fost prins beat la volan
Justin Timberlake a încălcat un semn de circulație, nu a păstrat nici banda, iar acest lucru le-a dat de gândit polițiștilor care l-au oprit. Artistul a fost pus să stea în fața oamenilor legii ca un cocostârc.

Justin Timberlake a fost un băiat rău, care și-a făcut probleme singur. Artistul a fost prins băut la volan și pus să stea în fața polițiștilor ca un cocostârc, așa cum cere la ei testul pentru alcoolemie. După constatarea Poliției, Justin Timberlake a fost pus sub acuzare și apoi eliberat fără cauțiune. Justin Timberlake este reprezentat de avocatul Ed Burke Jr. și va veni la tribunal pe 26 iulie.

Justin Timberlake a fost văzut cu ochii sticloși

Surse din cadrul forțelor de ordine au declarat pentru TMZ că polițiștii l-au observat pe Justin cu ochii sticloși și spun că au simțit miros de alcool când a respirat. Oamenii legii i-au cerut să stea într-un picior, să meargă și să se întoarcă, dar artistul n-a reușit.

Timberlake luase masa la The American Hotel din Sag Harbor „și apoi s-a îndreptat spre casa unui prieten când a fost tras pe dreapta de poliție”, a declarat o sursă apropiată muzicianului.

Justin Timberkale, prins beat la volan

Timberlake urmează să cânte la Chicago vineri și sâmbătă, înainte de a reveni pentru a concerta la Madison Square Garden din New York săptămâna viitoare, marți și miercuri.

Apoi, pe 26 iulie, cântărețul se va prezenta din nou în fața instanței.

A câștigat zece premii Grammy

Anul trecut, Timberlake, care este câștigătorul a zece premii Grammy a fost pe prima pagină a ziarelor atunci când Britney Spears, fosta sa iubită, și-a lansat cartea de memorii, „The Woman in Me”. Mai multe capitole sunt dedicate relației lor, inclusiv detalii profund personale despre o sarcină, un avort și o despărțire dureroasă.

În martie, Justin Timberlake a lansat primul său album nou în șase ani, nostalgicul „Everything I Thought It Was”, o întoarcere la… future funk. Timberlake s-a făcut cunoscut ca membru al trupei de băieți NYSNC la sfârșitul anilor ’90 și începutul anilor 2000. Primul său album, „Justified”, s-a vândut în milioane de exemplare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre