Simona Ionescu / Redactor Șef

Kamara a lansat prima monedă virtuală de donație din România

Kamara a lansat prima monedă virtuală de donație din România
Cât de greu e să fii tată știe cel mai bine Kamara, care se luptă din răsputeri să-și salveze copilul. Prima monedă virtuală de donație îi redă speranța.

Pentru a reuși să învingă tetrapareza spastică de care suferă, Leon, fiul lui Kamara, are nevoie de multe operații. Prima monedă virtuală de donație îi dă un motiv să zâmbească.

Kamara a lansat prima monedă virtuală de donație din România

Cântărețul Kamara poate să spere acum că micuțul său are o șansă spre o viață normală. S-a găsit o soluție inedită pentru a strânge bani pentru a opta operație. Artistul, împreună cu un prieten bun au lansat prima monedă virtuală de donație din România, Leon Coin. “Am o veste minunată, dragii mei.

Azi se lansează oficial prima monedă virtuală de donație din România. O idee care a devenit posibilă cu ajutorul și priceperea lui Sergiu Luca. Puteți începe să achiziționați moneda vituală Leon Coin de pe platforma https://irobotexchange.com/leon-coin/și astfel puteți ajuta cauza lui Leon și totodată să și câștigați! Puteți achiziționa prima monedă virtuală de donație din România pentru Leon, Leon Coin”, a spus Kamara pe rețelele de socializare.

Micuțul Leon are nevoie de operație la fiecare opt luni

Pentru ca oasele să nu se strâmbe, băiatul lui Leon are nevoie de operație odată la opt luni. În septembrie, acesta va suferi a opta intervenție chirurgicală. ”O să facem o operație în septembrie. Am făcut și un turneu al artiștilor, unde au participat foarte multe vedete, s-au mobilizat toți. Am reușit sa adunăm pentru operația din septembrie, însă sunt operații care se repetă la 8 luni. Leon a trecut prin 7 operații și vor mai urma.

El la fiecare puseu de creștere trebuie să fie operat, că altfel se strâmbă oasele. Când era mai mic nu părea să fie atât de spastic, dar ușor crescând am văzut că nu mai poate să țină mâna dreaptă pentru că oasele creșteau și mușchii rămâneau scurți”, a declarat Kamara la Antena Stars.

Sursă foto: redactia.ro, instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre