Simona Ionescu / Redactor Șef

Kamara, transformare șocantă după experiența Survivor. E pur și simplu de nerecunoscut

Kamara, transformare șocantă după experiența Survivor. E pur și simplu de nerecunoscut
93 de zile trăite în jungla dominicană l-au schimbat radical pe Kamara. Fără nici o exagerare, cine îl vede pe stradă, nu-l mai recunoaște.

A plecat să „lupte” ca să strângă bani pentru operația copilului său, pentru care nici un efort nu i se pare prea mare, însă lui Kamara i-a fost foarte greu.

Cu puțin timp în urmă, artistul a postat un video pe contul său de socializare în care la bustul gol și le arată fanilor săi cum poate să arate după ce a petrecut 93 de zile în junglă. Jumătatea neagră a trupei Alb și Negru zici că e altă persoană.

Kamara e foarte îmbătrânit, cu barba crescută și atât de slab încât i se văd coastele. Chiar și cântărețul e șocat de cum arată după ce a slăbit zece kilograme și glumește spunând că arată ca o… „anatomie după care se fac studii”.

„Nu mi-am îndeplinit misiunea de tată”

După ce a fost eliminat de la Survivor de votul publicului, Kamara a izbucnit în lacrimi, mărturisind că nu și-a îndeplinit misiunea de tată. „Domnule Dan, sunt împărțit în momentul de față pentru că, oarecum, nu am reușit să îmi îndeplinesc misiunea de tată, dar pe cea de bărbat am reușit să o îndeplinesc.

Orice ar fi, l-am făcut mândru pe băiatul meu și știe că nu sunt omul care să plece de lângă el fără a fi pentru el. Mi-a spus să fiu puternic, să am grijă să nu mă îmbolnăvesc, iar el a promis că va rămâne un Leon! Te felicit, Dane, că rămâi. Nu sunt supărat pe nimeni, nici măcar pe Ionuț și îi mulțumesc că mi-a dat puterea să nu fiu supărat pe el”, a declarat Kamara.

„Nu aveam nevoie de Survivor. Am venit să lupt pentru el”

Când a acceptat să participe la emisiune, artistul a spus că o face doar pentru copilul său, care are probleme grave de sănătate. „Pe mine mă știe lumea. Nu aveam nevoie să vin la Survivor, nu aveam nevoie să vin la Survivor să știe cine sunt. Eu am venit aici, pentru el, pentru a reuși să fac ceva, din tot ce nu am reușit în unele momente”, au fost cuvintele pline de durere ale cântărețului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre