Simona Ionescu / Redactor Șef

Kanye West a înșelat-o pe Kim Kardashian cu un bărbat? Ce spune bănuitul amant

Kanye West a înșelat-o pe Kim Kardashian cu un bărbat? Ce spune bănuitul amant
Jeffree Star a vorbit despre zvonurile care spuneau că ar fi avut o aventură cu Kanye West.

Makeup artistul Jeffree Star, în vârstă de 35 de ani, s-a trezit etichetat ca „celălalt bărbat” din viața rapperului Kanye West. El a respins acuzațiile.

Jeffree Star este singur

Într-un videoclip lung de 23 de minute postat pe contul său de YouTube, Jeffree a dat un răspuns la zvon, spunând că îi plac „bărbații foarte înalți” și că „nu a ieșit niciodată” cu Kanye și găsește că toate speculațiile sunt cu adevărat amuzante.

„Jeffree Star este singur și nu m-am culcat niciodată cu Kanye”, a spus Jeffree Star.  El a adăugat, de asemenea, că „nu se culcă cu nimeni” în acest moment.

https://twitter.com/JeffreeStar/status/1346910597254844421?s=20

Se spune că vedeta din Keeping Up With The Kardashians a „terminat-o” cu soțul ei rapperul Kanye, care locuiește la ferma din Wyoming, și „nu plănuiește” să se reunească în Los Angeles.

Presa americană scrie că „divorțul este iminent” pentru cuplul de la Hollywood. Kim Kardashian a angajat-o pe Laura Wasser, o avocată specializată în divorțuri, mai ales pentru vedete. Bârfele care circulă în mediul online spun că frumoasa Kim a încetat să mai poarte verigheta, iar Kanye locuiește la ferma sa de 14 milioane de dolari.

Cum au apărut zvonurile

Jeffree crede că motivul pentru care a fost legat de Kanye este pentru că el s-a mutat din Los Angeles pentru a locui în Wyoming, locul în care se află acum rapperul. Jeffree a susținut că s-a mutat acolo, astfel încât să poată lansa o nouă afacere și nu a avut nimic de-a face cu rapperul de 43 de ani care locuiește acolo.

Vorbind despre bârfele care înconjoară acum internetul, Jeffree a spus: „M-am trezit și telefonul îmi explodează și îmi spuneam: Doamne, ce se întâmplă astăzi? Sincer, nu aveam idee. Nu pot să înțeleg cum ar fi inventat cineva acest lucru doar pentru că amândoi trăim în statul Wyoming?”.

Amorurile lui Gheorghe Gheorghiu. Dar și despre ce a primit de ziua lui de la iubita din America

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre